jueves, 8 de octubre de 2020

Front, 26 de novembre de 1.936, pàg 2

DIVORCI.

Per mutu dissentiment ha estat concedit divorci en la Conselleria de Justícia a la parella Antoni Valverde Blanes i Maria Ribera Mercader.

MILICIANS QUE ES REINTEGREN A LLUR COLUMNA,

A es deu d'aquest matí han marxat cop a Barcelona uns 250 milicians pertanyents a la C. N. T. que es trobaven a la nostra ciutat amb alguns dies de permís, per reintegrar-se a la columna anomenada dels 16.000 a què pertanyen.

EL CUPÓ DELS CECS I DELS INVALIDS.

Ha estat afavorit amb 25 pessetes, en el sorteig del cupó dels cecs i dels invàlids, corresponent al dia 25, el número 132.   Per tant queden premiats amb tres pessetes els números acabats amb 32, dels restants centenars.

AVIS A LES LLEVES DE 1.936.

Es requereix a tots els joves que pertanyen a la lleva de 1.936 es presentin a l’Oficina d'Instrucció Militar de l’Ajuntament segon  pis, abans Arxiu, per a comunicar-los l’arma a què han estat destinats.

LA SETMANA DE LA CREU ROJA.

Com anunciàrem ahir, la propera setmana serà destinada a la Creu Roja, Comitè Local de Terrassa. Avui podem avançar als nostres lectors que entre els actes que, d'acord amb les autoritats, s'estan organitzant, hi figura una important sessió de cinema que es celebrarà el proper dijous en el Cinema "Alegria" a benefici exclusiu de la Creu Roja.

No cal dir com recomanem a tot el poble de Terrassa que assisteixi a tots aquests actes que anirem anunciant a profit de la humanitària i altruista institució de la Creu Roja.

RELACIÓ DE PERMISOS.

Han demanat permís a l'Ajuntament:

Maria Gumà per a instal·lar un electro-motor i una bomba destinats a l'extracció d'aigua, en la casa núm. 116 del carrer de Miquel Vives; Ricard Julià, dos electromotors, un muntacàrregues i una premsa per a embalar llanes, en la Rambla d'Egara núm. 47; Ramon Morral, tres electromotors i màquines d'Imprimir en la impremta que té establerta al carrer del Nord; Benot Puig, un electromotor i teIers per a gèneres de llana en una quadra del Vapor Galí, i Tintoreria Doré S. A.; un motor i una bomba per a l’extracció d'aigües en la casa núm.100 del carrer del Nord;

Els que es considerin perjudicats per algun dels susdits projectes poden presentar llur queixa a l'Ajuntament dintre del termini de deu dies.

HA MORT AVENIR PUIG.

A conseqüència d'un desgraciat accident, ha mort el jove Avenir Puig, fill del Conseller-Regidor de Treball del nostre Consell Municipal, Espartacus Puig.

El Comitè dels Pioners del nostre Partit, del qual el camarada Avenir Puig era Secretari, i el de la Joventut Comunista Ibèrica, recomanen als afiliats i simpatitzants la màxima assistència a l'acte de l’enterrament del jove militant el qual tindrà lloc demà a les tres de la tarda, i al mateix temps ajunten el seu sentiment al de la família.

A TOTS ELS AFILIATS QUE PERTANYIN AL SINDICAT FABRIL I TÈXTIL.

Es notifica a tots els militants que pertanyin al Fabril i Tèxtil, l'obligació que tenen de passar el dissabte a dos quarts d'onze del matí pel nostre local social, Font-Vella, 40, per tal de tractar d'assumptes d'interès.

ES PRORROGA EL TERMINI CONCEDIT PER A TREURE ELS EMBLEMES RELIGIOSOS DEL CEMENTIRI.

El termini concedit als propietaris de nínxols i panteons del cementiri per tal que retiressin les creus i altres emblemes religiosos que figurin en els mateixos, el qual termini acabava el 20 d'aquest mes ha estat prorrogat fins el dia 15 del mes vinent.

No hay comentarios: