jueves, 29 de octubre de 2020

Front, 17 de desembre de 1.936, pàg 2

DEFUNCIÓ D'UN MOBILITZAT.

Aquesta tarda a les quatre ha tingut lloc a Sabadell l'enterrament d'un jove mobilitzat que pertanyia a la .caserna de l'edifici dels ex-Escolapis de la nostra ciutat, anomenat Emili Poza. A l'acte hi ha, assistit tota l'oficialitat de la caserna.

UN CONCERT DE JAZZ PRO HOSPITALS.

El Casino del Comerç ha organitzat per al proper dissabte un extraordinari concert de música de Jazz, el qual tindrà lloc en el seu saló-cafè, a les 10 del vespre.

L'acte anirà a càrrec del "Quintet del Hot Club, Vilafranca", prestigiosa formació musical que dirigeix el destacat compositor R. Martínez F., ben apreciat pels, amics del jazz de la nostra ciutat.

NENA ATROPELLADA.

Ahir, a la carretera de Montcada fou atropellada pel camió de la Tintoreria Doré, la nena de 9 anys Isabel Sànchez Ruiz amb domicili al carrer Salvà, 84. Portada al Dispensari presentava la fractura del fèmur esquerre i excoriacions diverses a la cara i genolls.

MÉS CANALLA DE CAP AL BRASER.

Avui ha estat el nen de 3 anys Miquel Jordà qui ha caigut al braser, Jugant per casa sexe, carrer Linneu, 53. Ha estat assistit al Dispensari Mèdic, de cremades de segon grau a la cara, anterior avantbraç i al palmell de la mà dreta.

NOTA D'ASSISTÈNCIA SOCIAL.

Es prega a tots els refugiats que han arribat de zones en poder dels feixistes i dels fronts de guerra i que resideixin actualment a Terrassa, es personin a la Cuina Popular, en qualsevol dia, de 10 a 11 del mati o de 3 a 5 de la tarda per tal d'inscriure'ls a les llistes.

EL MÍTING D'AHIR DE LA UNIÓ DE COOPERATIVES.

Tal com estava anunciat ahir al vespre i amb poca concurrència es celebrà l'anunciat míting de la Unió de Cooperadors. Els oradors advocaren per l'agrupament dels treballadors en cooperatives de consum i remarcaren els mòbils constructius i ordenadors dels proveïments de les mateixes.

CONSELL MUNICIPAL

Edicte

Havent de procedir-se a l'amortització, per sorteig en el present exercici de vint-i-set títol del Deute municipal, corresponent a l'any 1901, aquesta presidència, donant compliment a les condicions de dit emprèstit i o l'acord de la Comissió Permanent, data. 9 del present mes, ha tingut a bé assenyalar el dia 23 del mateix, a les onze per a la celebració del referit sorteig.

L’acte serà públic i tindrà lloc en el saló de sessions d'aquestes Cases Consistorials, amb les formalitats Imposades en la condició 18 del plec que servi de base a la contractació.

Terrassa, 15 de desembre de 1930.

El President del Consell Municipal, J. Figueres.

ACLARACIÓ PER EVITAR CONFUSIONS.

Cal posar ben en clar, per evitar confusions en el públic, que en el Mercat de la Independència (Raval) regiran les mateixes disposicions que el dissabte de la setmana passada.

D'INTERES PER ALS TENDERS.

La Conselleria Municipal de Proveïments fa avinent a tots els tocinaires d'aquesta localitat que dels. porcs sacrificats en divendres, no serà permesa la seva venda fins el dissabte al motí. Aquesta mesura és presa per tal d'ordenar el bon racionament de la població. Fem avinent, una vegada més, que sols es pot subministrar 200 grs a cada tarja i a la vegada cal marcar rigorosament la mateixa, sota penyora.

NOTA DE LA UNIÓ LOCAL DE SINDICATS OBRERS (U. G. T.)

La Unió Local dc Sindicats Obrers (U. G. T.) demana a tots els seus afiliats que assisteixin a l'enterrament del milicià Antoni Curti, d qual tindrà lloc demà a les deu del mati.

La comitiva sortirà del domicili del final, Prat de la Riba, 258.

NOTA DE LA F. E. T. E. (U. G. T.).

Aquesta sindical, posa en coneixement dels seus afiliats i simpatitzants que, en el seu local (Cremat, 27) se'ls facilitarà una fitxa o full d'informes a tots els que estiguin disposats a donar allotjament o un o uns infants i adults procedents de Madrid.

Necessitem amb tota urgència saber el nombre d'allotjats que podem tenir a la nostra ciutat entre els afiliats o simpatitzants de la nostra organització sindical.

També recordem que lo subscripció — Pro Madrid— continua oberta, esperant l'aportació de tots els companys sense excepció.

Companys: en les actuals circumstàncies no manqueu al vostre deure.

Per dissabte, a les cinc de la tarda, en el nostre local, Cremat, 27, queden convocats tols els companys que dirigeixen escoles primàries, i els que exerceixen càrrec de mestre sense que hagin aconseguit fins el present cap nomenament oficial, per tal d'organitzar la seva secció.

No hay comentarios: