domingo, 18 de octubre de 2020

Front, 8 de desembre de 1.936, pàg 2

EL PASSEIG MILITAR DE DIUMENGE PASSAT.

El comandament que comanava els grups de mobilitzats que diumenge passat sortiren a exercitar-se en la Instrucció de guerra, vol fer constar, la seva satisfacció per l'alt esperit de disciplina i ordre que en tot moment demostraren els joves de llur agrupació.

AUXILIATS AL DISPENSARI.

En el Dispensari Mèdic Municipal fou assistit Andreu Palacios, de 52 anys, habitant al carrer Roca i Roca; 132, d'una ferida contusa al turmell esquerre.

A conseqüència d'una caiguda a la via pública, fou assistit el vellet de 70 anys,  Pau Vigo, domiciliat al carrer Blasco Ibáñez, 57, apreciant-se-li una forta contusió amb probable fractura del radi esquerra.

PER COMPRAR PORC ES NECESSITA LA TARJA DE COMPRADOR.

La Conselleria Municipal de Proveïments, posa en coneixement del públic en general que la Tarja de Consumidor aplicada als mercadals, serà indispensable presentar-la per a comprar porc a les tendes.

TREN ESPECIAL PER ASSISTIR AL MITING D'AQUESTA NIT AL PRICE DE BARCELONA.

Tal com avançàvem ahir, ha estat organitzat un tren especial per tal d'assistir al míting que el nostre Partit farà al Grau Price de Barcelona, aquesta nit a les deu, per tal de fixar la seva posició en relació als problemes actuals i especialment per respondre als atacs de què és objecte.

Tots els afiliats i simpatitzants que desitgin assistir-hi, són pregats d'inscriure's abans de les vuit al local del Partit, Joaquim Maurin, 40 (abans Font-Vella), al del Socors Roig del P. O. U. M., Milícies Catalanes, 55, o al del Departament d'Organització i Propaganda, Milícies Catalanes, 52. El preu del bitllet d'anada i tornada és de 2'15 pessetes.

El tren sortirà per l’estació dels ferrocarrils de Catalunya a tres quarts de nou en punt.

FRANCESC MARQUÉS ESTRADA, MORT AL FRONT D'OSCA.

Un altre camarada caigut sota la traïdoria feixista el camarada Francesc Marquès Estrada, dc 18 anys, ferit al Barranc del Manicomi, prop de Quicena, el divendres passat, dia 4; fou transportat ràpidament a l'Hospital d'Angües, on morí als pocs moments.

Lluitava amb la columna Joaquim Maurin, i havia estat ja als fronts de Madrid.

Recordem amb el camarada Marquès perquè el seu exemple ens estimuli a l'aixafament del feixisme criminal.

SINDICAT DE L'ART FABRIL I TÈXTIL (U. G. T.)

Tots els delegats de fàbrica que no tinguin el carnet de delegat són pregats de passar-lo a recollir per Secretaria tots els dies, de tres a vuit.

SECRETARIAT LOCAL (U. G. T,).

Es comunica a totes les Juntes de la U. G. T. que la reunió que teniu de celebrar-se aquesta nit, ha hagut d'ésser aplaçada per causes de força major, i es celebrarà el proper divendres a la mateixa hora i amb el mateix ordre del dia.

No hay comentarios: