sábado, 17 de octubre de 2020

Front, 7 de desembre de 1.936, pàg 2

NOTA DE LA CONSELLERIA DE PROVEÏMENTS.

La Conselleria Municipal de Proveïments, per tal d'evitar les aglomeracions de personal en els Mercadals i per a donar més facilitats al públic, ha disposat que les taules destinades a la venda de vedella en el Mercat de la independència siguin les següents: 6 12 23 24 26 27 32 33 40 41 43 44 58 59 62 63 65 66 70 71 72 101 102 103 105 108 109 110 111 112 116 117 118 i 125.

La mateixa disposició en el Mercat del Triomf, correspondrà a les taules núm. 6, 7, 12, 13, 34 i 35.

Per tal de donar facilitats als veïns de la barriada de Can Palet, l'anterior norma serà aplicada als llocs de venda de la Ctra. de Rubí.

ALS VENEDORS DE CARN.

La Conselleria de Proveïments fa avinent als venedors de carn que en endavant vindran obligats a indicar de forma visible els preus dels articles exposats a la vista del públic.

NOTA DE LA COMISSIÓ D'ECONOMIA.

El Conseller d'Economia posa en coneixement de tots els Comitès obrers, que per l'estat econòmic de la seva indústria es veuen obligats a fer ús de l'emprèstit que concedeix la Generalitat de Catalunya per a pagar els setmanals, la necessitat que tenen de portar abans del dijous de cada setmana a les oficines de dita Conselleria la documentació que requereix per a sol·licitar els referits emprèstits.

DONATIUS A LA CUINA POPULAR.

Artur Alsina, 1 quilo de botifarra.

Entregat per la Junta d'Investigació i Defensa, un quilo de carn.

Id. per la mateixa Junta, mig quilo de mongetes.

AUXILIATS AL DISPENSARI MÈDIC.

Dissabte passat fou assistit al Dispensari el nen de 8 anys, Antoni Hernández domiciliat al carrer Blasco de Garay 95, d'una mossegada de gos en el braç dret.

També ha estat curada per excoriacions diverses a la ma dreta i genoll esquerre, Concepció Dinarés, de 36 anys i habitant al carrer de l'Aurora, 8, que tingué la desgràcia de caure a la via pública.

ASSOCIACIÓ D'EMPLEATS I TÈCNICS (U. G. T.) SECCIÓ ALIMENTACIÓ

Convoquem a tots els nostres afiliats dependents de Comerços d'Alimentació, a la reunió que tindrà lloc el vinent dimarts, dia 8, a dos quarts de deu del vespre en el local de l'Associació, carrer Manuel Azaña, 90, baixos, amb el següent ordre del dia:

1. Lectura i aprovació de l'acta anterior.

2. Orientacions i acords a prendre en el moment actual

3. Precs i preguntes.

SINDICAT DEL FABRIL I TÈXTIL (U. G. T.) NOTA IMPORTANTÍSSIMA.

Recordem a tots els treballadors parats afiliats en aquest Sindicat, que avui és l'últim dia que tenen per passar a revalidar la seva inscripció per incloure-la a la Borsa de Treball única.

SOCORS ROIG DEL P. O. U. M.

Del 3 al 6 de desembre: En metàl·lic, X. X., 2'50 ptes.; Isabel Gorin, 5; H, F. H., 5; Pau Martínez, 5; Joan Hernández, 5; Pere Serra, 10; Baptista Valls, 5; Ramona Munter, 2, i Ramón Alberich, 5 ptes. Altres donatius: X. X., 15 llibres; X. X., 25 llibres i 9 revistes.

DONATIU AL SOCORS ROIG DEL P.O.U.M.

La secció d’Ullastrell ha fet entrega al Socors Roig del nostre partit, de 16 suèters i un joc interior de llana.

DEL MÍTING DE DEMÀ A BARCELONA.

Donada la transcendència política i revolucionaria del míting que celebrarà el nostre Partit a Barcelona i amb la participació dels nostres millors oradors del P. O. U. M. i de la J. C. I., es fan gestions per organitzar un tren especial per assistir-hi; per tant, preguem a tots els afiliats i simpatitzants, es serveixin inscriure's en el local social del P. O. U. M.

Davant l'atac sistemàtic contra el nostre partit, per demostrar la nostra força i la nostra fermesa revolucionària, camarades no hi manqueu !

No hay comentarios: