sábado, 16 de noviembre de 2019

El Dia, edició dijous 5 de març de 1.936, pàg. 2


UN TIPUS MOLT ORIGINAL

Agustí Rodó i Oliva de 48 anys, domiciliat al Camí de les .Martines Carbonelles i Josep Olles i Pasqual de 36 anys, que viu al Passatge Ramon Llull, 3, han presentat una denúncia contra un individu moll especial, del qual sols saben que s'anomena Ortega i se'l coneix pel "Manteca", el qual es presenta als seus domicilis i comença a amenaçar-los i a voler apallissar-los.

El més original del cas, és que cap dels dos no ha tingut cap mena de relació amb el "Manteca" ni el coneixien per res, abans de les seves originals aparicions.

EL CIRC PRICE A TERRASSA.

A la part superior de la Plaça del Progrés, lloc adequat per a la instal·lació d'aquests espectacles, s'hi està muntant el Circ Price. ja bon xic popular entre nosaltres i principalment entre la mainada, que tan bones acollides reserva a aquests conjunts ambulants.

LA CAMPANYA A FAVOR DELS AVIS.

El regidor-conseller d'Assistència Social, senyor Domènec Armengol, ha cridat aquest matí els periodistes al seu despatx.

Les manifestacions del senyor Armengol han fet referència, totalment, a la campanya que es proposa fer l'Ajuntament, amb més intensitat que mai a favor de l'obra de la Vellesa.

—No és pas una qüestió de partit aquesta, ha dit, sinó que és d'interès per a tots els nostres avis, sense distinció de matisos. Per tant, espero que tots els ciutadans. igual com la premsa, faran tot el possible per a propagar aquesta obra benèfica.

Tot seguit, ha passat a donar alguns detalls del que es proposa fer la Junta, en favor de la vellesa, comptant que en la present campanya podrà aconseguir subvencionar-se a tots els avis de 80 anys.

—Comptem en el pròxim any, que aquesta subvenció es faci extensiva a tots els vellets de 75 anys en amunt. ja i en exercicis ulteriors confiem que tots els nostres avis podran comptar-hi, així que tinguin una edat suficient avançada.

Després de pregar-nos  novament que tota la premsa treballi per a vulgaritzar la importància d'aquesta obra i anunciar el repartiment d'uns fullets a tots els ciutadans, divulgant la mateixa, hem estat acomiadats pel referit conseller.

NOI QUE FUIG DE CASA SEVA.

Antoni Fort i Blanch, que viu al carrer de Donós Cortès, 12, de 57 anys d'edat, ha denunciat a la Comissaria de Policia un fill seu anomenat Rafael Fort i Aurell, el qual ha desaparegut del seu domicili, deixant una lletra on diu que no s’amoïnin buscant-lo, car no el trobaran.

S'ignora completament, el parador del minyó de referència.

No hay comentarios: