sábado, 9 de noviembre de 2019

El Dia, edició divendres 28 de febrer de 1.936, pàg. 2


DETENCIÓ D'UN "SOCI" QUE VA FUGIR.

Ha ingressat a la presó local. Alfred Medina i Garcia, inculpat d'haver-se venut una barberia que tenia junt amb el seu cunyat Genis Giménez i Giménez, domiciliat a la carretera de Matadepera, 7.

Com es recordarà fàcilment, per haver-ne donat compte en el moment de practicar-se la denúncia, ambdós estaven associats i havien comprat el mencionat establiment, que ja acabaven de tenir pagat, quan el Medina fugí, després de vendre's tot el material del mateix.

El Jutjat d'Instrucció, ha pres avui les corresponents declaracions al Medina i a altres testimonis relacionats amb el fet.

ALLIBERAMENT.

Ahir donàvem compte de la detenció de l'autor d'un suposat robatori anomenat Albert José Ruizolalla, el qual fou trobat a la barriada de Collblanch, a Barcelona, amb el carregament de sacs de llana que havia conduit des de Chinchón, amb destí a la casa Fontanals d'aquesta ciutat.

En la declaració que prestà davant el jutjat de guàrdia corresponent. l'Albert José demostrà clarament que ell complimentà com devia les ordres que li donà el desconfiat denunciant senyor Lluis Vallosera de Manresa.

Tan sols com ja indicàvem ahir, es trobà a mig camí sense gasolina ni diners, retardant-se el viatge contra la seva voluntat.

Vistes les precedents manifestacions, el declarant fou deixat en llibertat immediatament.

No hay comentarios: