sábado, 2 de noviembre de 2019

L’Acció, dissabte 22 de febrer de 1.936 pàg. 2


LA CAPTURA D’UN SUBJECTE DE PESSIMS ANTECEDENTS.

Ahir al migdia. fou detingut Francesc García i Bonavila, de 28 anys sense domicili, el qual és el autor del robatori comès a una torre de Les Fonts, fet que ja ressenyàrem en la nostra edició d’ahir.

Aquest individu, fou detingut per les mateixes persones que unes hores abans havien intentat detenir-lo. La detenció es portà a terme d’una forma casual, doncs quan el lladregot es dirigia a la nostra ciutat, es trobà en un trencall del camí, amb la presència dels seus perseguidors, els quals ja venien de la Comissaria local, de denunciar del mateix, encara se li trobaren diversos objectes dels robats.

El conduïren a la Comissaria de la nostra ciutat, on demanaren antecedents del detingut a la Prefectura de Policia. Ací, manifestaren que aquest subjecte ja havia estat detingut en dues ocasions, pel mateix delicte. Primerament complí una condemna de 2 anys de presó i després altre de 14 mesos. També està reclamat pel Jutjat d’Instrucció de Sant Feliu de Llobregat i pel Jutjat d’Instrucció Permanent de la quarta divisió.

La policia, el posà a disposició del nostre Jutjat d’Instrucció, on han ordenat que el García sigues empresonat.

DONA QUE SOFREIX UN FORT DESMAI A LA VIA PÚBLICA.

La conciutadana Amàlia Garcia, de 49 anys, domiciliada al carrer Wat, 97, ahir quan amb un cove de roba anava a rentar, sofrí un desmai en plena via pública.

Unes persones que passaven per aquell lloc, auxiliaren a l’accidentada. Fou avisada la Creu Roja la qual amb ajuda de l’Ambulància, traslladà a l’esmentada dona al Dispensari, on l’atengueren convenientment.

ACTUACIÓ DEL TRIO FEMENÍ.

Tal com anunciarem ahir, ens és plaent recordar als nostres lectors, que a Bar Pompeia hi actuarà el Trio Femení, el diumenge mati i tarda amb un variat i escollit programa, compost «ad hoc» per a satisfer l’heterogènia concurrència que freqüenta aquell establiment.

Aquest estimable conjunt el formen les senyoretes Faustina Rovira, piano, Beneta Trullàs, violí, Rosa Puig, violoncel, de les quals, per les boníssimes referències musicals que en tenim, augurem unes hores de gaudi al públic que acudeixi a l’esmentat local.

Bar Pompeia, enfront al baixador de l’estació del tramvia elèctric.

No hay comentarios: