viernes, 15 de noviembre de 2019

La Veu de Catalunya, 4 de març de 1.936, pàg.4


Es celebraren amb un èxit complet, els actes amb motiu de la Benedicció del Grup fejocista «Avant».

Al matí, a l’església del Sant Esperit, el Rvnd. Dr. Ramon Sanahuja celebrarà Missa de Comunió cantada per la «Schola Cantorum» a la qual assistiren amb llurs senyeres els tres Grups terrassencs. Després de l’esmorzar de germanor i d’uns jocs pels Avantguardistes, tingué lloc el Cercle d’Estudis, per tal de donar a conèixer el mètode implantat per la F.J.C. Foren ponents els senyors J. Fabrés i F. Masallé, sobre els temes «Vida Eucarística» i «La Família» respectivament.

A la tarda, fou beneit el nou local (Sant Pere, 36 2on) pel senyor regent del Sant Esperit; després s’inaugurà una exposició de treballs manuals de la Secció de Minyons de Muntanya «N. Font i Segué», la qual podrà visitar-se durant la present setmana de set a nou de la vetlla.

Seguidament es celebrà una sessió de Cinema Amateur i a continuació l’acte de Propaganda en el qual parlaren Gaspar Ràfols, Xavier Clavell, Dr. Tarrés i Clares, Xavier Marcet, que propugnaren un intens treball de perfeccionament particular a fi d’aconseguir la total cristianització de Catalunya.

Les autoritats locals han rebut ordres per tal que impedeixin amb tot rigor i per mitjà d’una activa vigilància, la pràctica dels jocs prohibits.

A tal fi, les forces de vigilància local intensificaran fortament les mesures necessàries per a complimentar aquestes ordres, i conseqüentment seran fortament penyorats els infractors que siguin sorpresos i els propietaris dels establiments que ho permetin.

Les mencionades autoritats estan assabentades que en determinades entitats es disposen, determinades concurrents a practicar-los contra la voluntat dels propietaris, ço en cas d’ésser sorpresos els primers els costarà severes penyores.

A la sala de concerts del Conservatori de Música, tingué lloc una Sessió Docent de la diada a Schuman, la direcció de la qual fou a càrrec de la professora senyoreta Beneta Trullàs.

El guitarrista barceloní senyor Juliana, donà un recital d’aquest dificilíssim instrument en el «Saló de Tertúlia» d’Amics de les Arts.

No hay comentarios: