sábado, 9 de noviembre de 2019

El Dia, edició dissabte 29 de febrer de 1.936, pàg. 2


DETENCIÓ DEL PROBABLE AUTOR D'UN ROBATORI.

Sabent que es troba detingut a la Comissaria de Policia local, un jove que segons totes les referències, sembla ésser l'autor de la subtracció d'una quantitat de diner, practicada en el despatx del propietari d'un vapor industrial.

CAIGUDA.

Ahir, fou assistida al Centre Mèdic, la nena de 6 anys, Dolors Herrada, domiciliada a la Gran via, 3, la qual presentava una ferida contusa al nas i cara, que va produir-se en sofrir una caiguda.

LES COSES AL SEU LLOC.

En la nostra edició del dijous, en donar compte d'un atropellament del qual fou víctima Joan Paüls, a la Plaça de la República, dèiem que l'automòbil que l'ocasionà i el seu conductor, desaparegueren.

Avui, ens plau aclarir que el conductor s'anomena Domènec Broto, que guiava el cotxe número 49.440, de la matrícula de Barcelona, i que no fugí, ans bé que conduí l'atropellat al Centre .Mèdic i al seu domicili particular.

A ESPERAR EL SENYOR COMPANYS I ELS CONSELLERS.

Són diversos els autocars que es traslladaran demà diumenge, a Barcelona, portant gran nombre de ciutadans que es disposen a assistir a l'arribada del senyor Companys i els altres consellers.

També seran molts els que s'hi desplaçaran en tren i altres mitjans de comunicació.

El servei d'autocars que es disposava a avançar-se a l'hora de l'arribada a Barcelona acudint a Tortosa, ha desistit del seu propòsit, per no conèixer-se amb certesa el trajecte que seguiran els consellers en entrar a Catalunya.

ENTITAT MEDICA POPULAR QUE COMENÇA A ACTUAR.

La "Cooperativa Mèdica Popular", entitat creada per a l’empara d'aquells malalts que es veuen mancats de mitjans per a l'assistència mèdica adequada, començarà el pròxim dimarts a actuar públicament, organitzant una conferència assemblea, al Cinema Doré. en la qual el doctor F. Martí Ibáñez, dissertarà sobre el tema "Cultura Sanitària".

MAL TEMPS PER A L'AGRICULTURA.

A causa de l'actual descens de la temperatura, s'han gelat les plantacions de patates conegudes per angleses.

Això i l'eixut que és cada dia més persistent., són molt poc favorables als sembrats i plantacions del secà.

Les mines i pous destinats al regadiu, minven sensiblement llurs cabals líquids.

No hay comentarios: