miércoles, 13 de noviembre de 2019

El Dia, edició dimarts 3 de març de 1.936, pàg. 2


ESTABLIMENT DENUNCIAT PER INFRACCIÓ A LES LLEIS DEL JOC.

Al Jutjat Municipal ha estat denunciat el propietari d'un local públic, en el qual foren sorpresos alguns clients que practicaven jocs prohibits.
CAIGUDA.

Ahir, a dos quarts d'una del migdia, fou conduïda al Centre Mèdic. Raimunda Palou, de 21 anys d'edat, domiciliada al carrer Pi i Margall. 25, la qual presentava contusions als peus que li foren curades pel metge de torn.

Segons contà l'accidentada, quan en sortir a aquella hora del treball, es disposava a traspassar el pont que hi ha a la via dels F. F. C. C. de Catalunya, prop de la Carretera, de Moncada, damunt del torrent, relliscà degut a l'aigua que la pluja deixava caure damunt les travesses de la via i caigué al fons del mencionat torrent, carregant tot el cos damunt els peus i restant dreta.

Degut als crits que feu, fou traslladada al Centre Mèdic, on després d'ésser assistida per les ferides mencionades se li tragué una radiografia dels peus, després de la qual es diagnostica probable fractura dels ossos calcanis.

BARALLES ENTRE DONES.

Avui ha estat assistida al Dispensari Mèdic, Encarnació Sànchez, de 30 anys, que viu al carrer Angel Guimerà, 82, la qual oferia una ferida al cuir cabellut i contusions a l'avantbraç dret, que acabava de sofrir en el transcurs d'una baralla, sostinguda amb una veïna.

D'INTERÉS PER ALS OBRERS READMESOS.

En compliment del decret aparegut a la Gaceta de Madrid, amb data primer del corrent mes, relatiu a la readmissió forçosa dels obrers que haguessin estat acomiadats per qüestions polítiques i socials, a partir del gener del 1934, s'assabenta a tots els obrers que hagin estat readmesos, que en el termini de deu dies, hauran de presentar per escrit les seves reclamacions, cas que interessi presentar-les.

ES DESPRÈN UNA GROSSA PEDRA DE L’EDIFICI DEL TEATRE PRINCIPAL.

Aquesta matinada, els veïns dels voltants del Teatre Principal han estat desvetllats amb un gran estrèpit que partia de la plaça on es troba instal·lat aquell coliseu.

Esbrinats els motius que han cansat aquest terrabastall, s'ha vist que eren deguts al despreniment d'una de les grosses pedres que decoren la part alta del mencionat teatre, la qual ha anat a estimbar-se contra la vorera.

Les lloses d'aquesta han restat esmicolades i sortosament no s’ha registrat cap desgràcia personal.

No hay comentarios: