miércoles, 13 de noviembre de 2019

El Dia, edició dilluns 2 de març de 1.936, pàg. 2


ORDRES SEVERES PER A REPRIMIR EL JOC.

Les autoritats locals han rebut ordres per tal que impedeixin amb tot rigor i per mitjà d'una activa vigilància, la pràctica dels jocs prohibits.

A tat fi, les forces de vigilància local intensificaran fortament les mesures necessàries per a complimentar aquestes ordres, i conseqüentment seran fortament penyorats els infractors que siguin sorpresos i els propietaris dels establiments que ho permetin.

Les mencionades autoritats estan assabentades que en determinades entitats es disposen, determinats concurrents a practicar-los contra la voluntat dels propietaris, ço que cas d'ésser sorpresos els primers, els costarà severes penyores.

EN LLIBERTAT.

Alfred Medina i Garcia, que ingressà el proppassat divendres, a la presó local, inculpat d'haver-se venut una barberia que tenia junt amb el seu cunyat fou deixat en llibertat el dissabte a la tarda.

TRASLLAT DEL TINENT DE LA GUÀRDIA CIVIL.

Per disposició superior, ha estat ordenat el trasllat a Osca, del tinent de la guàrdia civil, senyor Miquel Morales i Moreno, el qual venia comandant les forces del referit cos a la nostra ciutat.

DETENCIÓ D'UN JOVE QUE HAVIA FUGIT DEL SEU DOMICILI.

Pel cap de la guàrdia municipal, senyor Carramiñana, ahir fou detingut el jove de 17 anys, Francesc Urios Papí, natural de Mataró. amb domicili a Barcelona, carrer de Sarrià, 104. segona.

Aquest jove, el dia 17 del proppassat febrer, va escapolir-se del seu domicili, ignorant-se el seu parador tot aquest temps, fins que ahir fou trobat per la referida autoritat.

Avisada la seva família, fou reintegrat a la llar paterna.

ATROPELLAT PER UN AUTOMÒBIL.

A les 3'20 de la tarda del dia d'ahir, fou conduit al Dispensari Mèdic, el jove de 15 anys, Joan Corbera i Espinal, que viu al carrer Serrano, 24, el qual acabava d'ésser víctima d'un atropellament.

Com a resultat del mateix, oferia una contusió i esgarrapades superficials, a la regió epitròclea esquerra, degut a haver caigut damunt el braç que li foren assistides al Dispensari Mèdic pel doctor Claveria.

BARALLES.

Com a resultat d'unes baralles que Josep Garcia, de 54 anys d’edat, sostingué amb un conegut seu, aquell en sortí amb la regió maxil·lar alterada, gràcies a la potència d'un "directe" massa ben dirigit.

Aquesta lesió i algunes erosions que presentava a la cara, li foren assistides pel metge de torn, al Centre Mèdic, a les 6 de la tarda.

No hay comentarios: