miércoles, 6 de noviembre de 2019

L’Acció, dimarts 25 de febrer de 1.936 pàg. 2


Es quasi segur que el president Companys i els Consellers arribaran el pròxim diumenge.

Advertiment de la Joventut d’E. R.

En virtut de l’ajornament de l’arribada del President de la Generalitat, consellers i altres amnistiats, la Junta de la Joventut d’Esquerra Republicana, juntament amb la del Grup Femení, posa en coneixement dels republicans que els autocars que havien contractat per a demà dimecres, igualment seran emprats per assistir a l’arribada que tindrà lloc el proper diumenge.

Les persones que desitgin assistir-hi, poden proveir-se del tiquet que al preu de 3’50 pessetes es ven al mostrador del cafè de la Casa del Poble.

DIVENDRES, A DURAN I SANPERE AL CENTRE EXCURSIONISTA.

El proper divendres dia 28 del corrent, tindrà lloc al local del Centre Excursionista, una conferència a càrrec de l'eminent arqueòleg, Director de l'Arxiu Històric de Barcelona, sobre el tema, «La tècnica de la Història de l'Art», continuant el cicle de Conferències organitzat amb motiu del XXV Aniversari.

INTERVENCIÓ QUIRÚRG[CA.

En la clínica del Dr. Catasús de Barcelona, ha estat sotmès a una difícil intervenció quirúrgica, l'amic i consoci de «Fraternitat Republicana» N'Eugeni Vila, fill polític de l’estimat company N’Ermes Busqué, president del Comitè Executiu local d'E.R. de C.

Esperem amb fretura poder donar ben de pressa als lectors la noticia de la millora d'aquest amic en el crític estat en que es troba.

TORNA LA PASSA DE LES I MOSSEGADES DE GOS.

Sembla que les mossegades de gos ja tornen a sovintejar doncs durant el que va de setmana hem de ressenyar la quarta.

La víctima d'avui ha estat el jove de 15 anys, Joan Martínez, domiciliat al carrer Marconi, 98- Mentre passava pel carrer fou mossegat a la cama dreta. Es desconeix el propietari del gos agressor.

AUXILIAT PER CAIGUDA.

Ahir, a les dues de la tarda, fou auxiliat, al Dispensari Mèdic, el jove de 26 anys, Laureà Sastre, domiciliat al carrer Manuel Azaña 102, el qual sofria una ferida contusa a la regió nasal amb epistaxi, produïda per una caiguda casual, soferta en plena via pública.

EL SINDICAT AGRÍCOLA DE RABASSAIRES ALS SEUS AFILIATS.

Donada la importància de l'arribada del President de la Generalitat i Consellers, la Comissió de la Unió entén que cal prendre part en la gran manifestació, i per tant prega als seus afiliats l’assistència a la mateixa.

Els que vulguin concórrer a aquesta manifestació, cal que passin a informar-se de les condicions, en el Sindicat Agrícola d'aquesta ciutat.

SON TROBATS UNS ESTRIS PEL ROBATORI EN UNA CABANA.

En una cabana propera a Les Fonts de Terrassa, aquest matí, hi han estat trobats diversos utensilis propis pel robatori.

La troballa ha estat denunciada a la policia, la qual s'ha incautat dels estris susdits.

També entre altres coses, hom hi ha trobat un elegant mirall, unes vistes de Rubí i Les Fonts i nombroses claus.

Aquesta troballa, segurament estarà relacionada amb els nombrosos robatoris que últimament s’han dut a terme en aquell lloc.

No hay comentarios: