lunes, 18 de noviembre de 2019

El Dia, edició divendres 6 de març de 1.936, pàg. 2


A les Carbonelles, fou trobat ahir, assassinat, un home, amb cinc bales al cos

Ahir, a les 4 aproximadament, de la tarda, uns nois que passaven pel camí de les Carbonelles, cap a les Martines, varen telefonar al Jutjat municipal, dient que en aquell indret, havien trobat el cadàver d'un home assassinat.

El cap de la Guàrdia municipal, senyor Carramiñana. destacà tot seguit al guàrdia Fainé, per tal que comprovés la veracitat del fet. Quan retornà el mencionat guàrdia, donà compte que efectivament, en aquell allunyat lloc dels afores de la nostra ciutat, s'hi trobava, estès, el cadàver d'un home.

Ràpidament, varen traslladar-se al lloc del succés el mencionat guàrdia, junt amb el senyor Carramiñana senyor Montanyá, actuari del Jutjat d'Instrucció. I el metge forense senyor Cadafalch ordenant-se l’aixecament del cadàver.

Aquest presentava cinc ferides, dues al pit, una al baix ventre, altra a la cama i una darrera al cap, totes elles sense sortida.

L'ambulància de la Creu Roja verificà el trasllat del mateix al Dipòsit Judicial del Cementiri nou, on ha restat en espera de l'autòpsia, que haurà estat verificada aquesta tarda.

Els detalls de la víctima són els següents: S'anomena Joan Solsona Isalda, de 44 anys d'edat, casat, natural de Pelelas (Rio Grande, Brasil), domiciliat a la carretera Martorell, 90, primer, primera.

El Solsona, havia exercit, anys enrere, el càrrec de vigilant del Banc de Bilbao de la nostra ciutat, fins que per qüestions particulars,

No hay comentarios: