viernes, 8 de noviembre de 2019

L’Acció, divendres 28 de febrer de 1.936 pàg. 2


Per assistir a l’arribada del President i Consellers

Són moltes persones que s'han inscrit al viatge amb autocar que organitzat per la Joventut d'Esquerra Republicana local, juntament amb el Grup Femení, tindrà lloc diumenge al matí, amb motiu de l'arribada del President i consellers de la Generalitat de Catalunya.

Tots aquells que desitgin sumar-se al servei d'ordre que actuarà demà passat a Barcelona, se’ls prega que durant tot avui el vespre, passin per la secretaria de la Joventut, on seran convenientment inscrits.

Els tiquets pels autocars es venen al mostrador del cafè al preu de 3'50 pessetes.

ES DESISTEIX DE L'EXPEDICIÓ A TORTOSA.

Atenent els desitjos de la comissió organitzadora de l'arribada del President de la Generalitat, consellers i altres amnistiats, els quals volen centralitzar la maga arribada dins el radi de Barcelona, el grup de republicans que havien organitzat un viatge col·lectiu a Tortosa, s’han vist obligats a suspendre'l.

Amb aquest motiu tots els que estaven inscrits son pregats de passar pel lloc on havien fet efectiu el seu tiquet, i se’ls serà entregat l’import del mateix.

DETENCIÓ PER ALÇAMENT DE BENS.

Aquest matí, ha ingressat a la presó el veí Alfred Medina, el qual, segons unes denúncies formulades per un seu cunyat anomenat Genis Giménez, dies passats es vengué tots els utensilis d’una barberia que ambdós posseïen al carrer Ample de la nostra ciutat.

En Medina, un cop venuts tots els estris, fugí de Terrassa. Ha estat detingut  casualment, fora del radi de la nostra ciutat.

INFRACTORS DENUNCIATS.

Per haver infringit en diversos aspectes les ordenances municipals aquests darrers dies han estat denunciades a la Comandància municipal, diverses persones de la localitat.

UN RECITAL DE GUITARRA A AMICS DE LES ARTS.

Demà passat, diumenge, a la tarda, en el Saló de tertúlia de L'entitat, tindrà lloc el recital a càrrec del guitarrista barceloní Senyor Juliana, i qual recital no pogué dur-se a cap en el seu dia degut a una confusió de dates.

L’EXPOSICIÓ CASANOVAS.

Demà, dissabte, quedarà clausurada la interessant exposició d'escultures i dibuixos que amb feliç èxit ha presentat en la sala d'Exposicions d' «Amics de les Arts» el jove artista terrassenc Esteve Casanovas.

No hay comentarios: