domingo, 10 de noviembre de 2019

L’Acció, dissabte 29 de febrer de 1.936 pàg. 2


Les Joventuts d'E. R. i els republicans terrassencs a la rebuda del Govern de Catalunya

Són en gran nombre els ciutadans terrassencs que demà al matí per mitjà dels autocars organitzats per la Joventut d'Esquerra Republicana i altres medis de locomoció, es traslladaran a Barcelona, per tal d'estar presents a la magnífica jornada que demà viurà la nostra capital, amb motiu de l’arribada del President i Consellers de la Generalitat de Catalunya.

Els autocars de la Joventut, amb els destinats a engrossir les fileres, del servei d’ordre, sortiran de la nostra ciutat a les set en punt del matí.

Els restants, amb les persones que particularment aniran a contemplar la gran arribada, marxaran a les vuit en punt.

Les persones dels tiquets de cinc pessetes, sortiran a les vuit del vespre de Barcelona. Les dels tiquets de 3'50, sortiran a dos quarts de dues del migdia.

CONFERÈNCIA INTERESSANT.

Demà al local del Rama Bakti, Sant Gaietà, 13, s'hi celebrarà una conferència a càrrec de l'eminent publicista F. Climent Terrer, a les cinc de la tarda, sobre el tema: «La vida de l'home en els tres mons».

L'entrada es lliure.

EL PRÓSPER BALANÇ DE LA CAIXA D'ESTALVIS.

S’ha fet públic el balanç de la Caixa d'Estalvis de Terrassa. L'exercici social de l'any passat ha donat un benefici de 495.807'37 ptes.

L’actiu de l'entitat ha aconseguit un balanç de 29.517.652'11 ptes.

ENSENYAMENT DE BALLAR SARDANES.

Demà diumenge, el Foment de la Sardana d'aquesta ciutat, emprendrà els ensenyaments gratuïts de ballar sardanes per a joves i senyoretes, els quals tindrà lloc tots els diumenges des de les onze del matí al seu estatge, Sant Pere, 56, primer, pis.

EL RECITAL DE GUITARRA A «AMICS DE LES ARTS».

Tal com anunciàvem ahir, demà diumenge a dos quarts de sis de la tarda, el guitarrista barceloní, senyor Juliana, donarà un recital d'aquest dificilíssim instrument en el «Saló de Tertúlia» d' «Amics de les Arts».

Aquesta «Sessió» que té caire íntim, està reservada exclusivament als socis de la nostra entitat artística.

No hay comentarios: