viernes, 8 de noviembre de 2019

L’Acció, dijous 27 de febrer de 1.936 pàg. 2


Expedició a Tortosa per a rebre els consellers

Uns ciutadans d'esquerra han organitzat una expedició a Tortosa per tal d'assistir a l'arribada del President i Consellers, que tindrà lloc el vinent diumenge.

L'excursió s'efectuarà en esplèndids autocars, sense que de moment puguem precisar l'hora de sortida, car aquesta serà decidida segons com sia l’horari i l’itinerari que segueixen les il·lustres persones que hom va a rebre.

El preu del viatge  és de 15 pessetes. Les inscripcions, al cafeter de la Casa del Poble.

Aquest vespre a dos quarts de nou, Ràdio Barcelona donarà detalls concrets respecte l'arribada, a base dels quals poden orientar-se els ciutadans sobre la ruta d'aquesta excursió.

En l’edició de demà, també donarem detalls concrets.

REUNIÓ DELS OBBERS METAL·LÚRGICS.

Convocada per la ponència nomenada en la última reunió del ram de metal·lúrgics, demà a les 7 de la tarda, es celebrarà al local del Cor «Els Amics», assemblea general d'aquest ram.
En aquesta reunió hi figura un extens ordre del dia. Es nomenarà taula de discussió. 

Després s'exposaran els treballs efectuats per la ponència. A continuació es posaran a l’aprovació dels reunits, els estatuts amb els quals ha de regir-se el ram. També es nomenarà una junta provisional i finalment es parlarà del conflicte que per L'assoliment de les 44 hores, té entre mans el Sindicat.

MALFACTOR INNOCENT, SEGONS SEMBLA.

Se’ns comunica que prop de Collblanch, ha estat delinquit Josep Albert el qual com recordaran els lectors, en la nostra edició d'ahir, diguérem que havia comès una estafa, de resultes d'un encàrrec d'uns 85 sacs de llana que li havia fet la casa Fontanals de la nostra ciutat.

Encara que es troba detingut, sembla que és innocent d'això que se l'acusa, doncs per les referències que tenim se’ns diu que en el seu viatge de Chinchón (Madrid) a Terrassa, acabà els diners i no pogué comprar benzina, essent per aquesta causa que tingué de parar el camió amb el gènere a mig camí.

NOI ATROPELLAT PER UN AUTO.

Per haver estat atropellat per un cotxe, que després de comesa la seva malifeta es feu escàpol, ahir curaren al Dispensari, el vailet de 8 anys, Joan Pous domiciliat al carrer Blasco de Garay, 143.

El metge de torn li guarí unes excoriacions a la cama dreta i altres contusions en diverses parts del cos.

EL SINDICAT AGRÍCOLA DE RABASSAIRES ALS SEUS AFILIATS.

Donada la Importància de l'arribada del President de la Generalitat i Consellers, la Comissió social de la Unió, entén que cal prendre part en la gran manifestació, i per tant prega als seus afiliats l'assistència a la mateixa.

Els que vulguin concórrer a aquesta manifestació, cal que passin a informar-se de les condicions, en el Sindicat Agrícola d'aquesta ciutat.

No hay comentarios: