jueves, 28 de noviembre de 2019

L’Acció, dimecres 11 de març de 1.936 pàg. 2


SORTEIG DE DUES PLACES PER ANAR A VALENCIA:

Aquest vespre, a tres quarts de deu, des de l’emissora de Ràdio Terrassa serà radiat el sorteig que es celebrarà allí mateix, de dues places amb destí a València i per a assistir al partit d’hoquei del campionat d’Espanya, entre el València-Terrassa.

Els números d'aquest, sorteig han estat venuts entre els conciutadans per tal de fer-se amb els mitjans amb què el club local ha sufragar les despeses.

EL BALL DEL HOT CLUB.

El propvinent dissabte, tindrà lloc a l’estatge de l’Hot Club, el segon festival que organitza públicament aquesta entitat, consistent en un ball de gala, la part musical del qual ha estat encomanada a l'orquestra «Lucky Band» la qual oferirà un programa especial de música de jazz,

Les senyoretes assistents seran obsequiades, essent reservada la entrada al ball solament als associats de l’entitat, que deuran exhibir a més de la invitació que deuran haver rebut el corresponent rebut del mes present.

CAPTAIRES TRETS DE TERRASSA.

La guàrdia municipal durant el matí d'avui, ha portat a terme una extensa «ràtzia» en diversos indrets de la nostra ciutat, el resultat de la qual, ha estat l’expulsió de moltes persones que imploraven la caritat pública.

A la Comandància, els han fet efectiu, l’import del bitllet, per tal que retornessin al seu lloc de procedència.

UNA VISTA AL TRIBUNAL INDUSTRIAL.

En una de les sales del Jutjat d'instrucció ahir es celebrarà la vista en Tribunal Industrial, d'una causa que es segueix contra la fàbrica «Fills de Joan Puigbó», un treballador de la qual demana una indemnització per haver resultat amb un dit inutilitzat de resultes d'una desgràcia que sofrí mentre treballava a la susdita raó social. La causa quedà pendent de sentència.

BARALLES ENTRE VENEDORS AMBULANTS.

A les 12 d'aquest migdia, dos firaires de la Plaça del Progrés, per motius del negoci, s'han colpejat de mala manera. Malgrat que la baralla era dura, els dos firaires no s'han pogut contusionar seriosament, doncs les persones presents els han descompartit.

Un xic més tard, la baralla s’ha reproduït, agafant-se aquesta vegada pels cabells. La sobtada agressió ha produït la natural sorpresa, doncs tothom esperava veure un matx de boxa. Han estat novament separats.

El fet no haurà estat denunciat, doncs en el moment de la baralla, la guàrdia municipal es trobava a la part oposada al lloc dels cops.

No hay comentarios: