sábado, 2 de noviembre de 2019

La Veu de Catalunya, 22 de febrer de 1.936, pàg.18


Ha cessat en el seu càrrec de secretari particular de l’alcalde, el senyor Alfons Ribes, el qual ha passat a la secció d’Estadística de l’Ajuntament.

S’ha practicat la detenció de Pere Burés, domiciliat al carrer Soler i Palet, 16, al qual s’havia ocupat una pistola.

Presentat a declarar s’ha aclarit que estava afiliat a «Acción Ciudadana» i que, per tant, podia efectuar la tornada de l’arma lliurement, per comptar amb vint-i-quatre hores de temps encara.

Conseqüentment, ha estat alliberat a l’acte, per no considerar-se’l posseïdor il·lícit d’una arma.

La cinquena conferència de les radiades organitzada per Ràdio Terrassa i retransmesa des de l’Emissora local, fou a càrrec del senyor Delfí Dalmau, el qual desenvolupà el tema «Cultura Comercial femenina».

Els estudiants de l’Institut de Segon Ensenyament, han estat assabentats que obeint ordres donades des de Barcelona, continuessin els dies de vacances, els quals duraran fins passades les festes de Carnaval.

La diada del Dijous Gras, ha estat celebrada al Centre Social amb una audició de sardanes a càrrec de la cobla «La Principal».

Al Círcol Egarense es celebrà un ball de casats i rebregats, amenitzat per l’orquestra «Iberian’s» de Barcelona.

Es troba malalt, d’alguna consideració, el cap de la Guàrdia municipal i bon amic nostre, En Josep Carramiñana.

A l’església parroquial del Sant Esperit s’ha celebrat l’ofici i misses per a l’etern repòs de la cristianíssima dama Amàlia Mitjans i Viver, mare política del senyor Simeó Garcia, traspassada dilluns d’aquesta setmana a l’avançada edat de setanta anys.

Els fúnebres actes han donat lloc a reproduir-se la palesa manifestació de dol que constituí l’acte del sepeli de tan bondadosa com exemplar senyora.

A.C.S. N’Amàlia Mitjans i Viver, i reiterem als seus apenats espòs, el distingit geòleg, senyor Jacint Elias, fills i familiars, el testimoni afectiu de la nostra condolença.

No hay comentarios: