miércoles, 6 de noviembre de 2019

L’Acció, dimecres 26 de febrer de 1.936 pàg. 2


PERMÍS PER A L’EXPLOTACIÓ DE L’AIGUA D’UN POU.

En virtut de les disposicions vigents i als efectes oportuns, s'anuncia al públic que En Josep Castro i Martínez, d'aquesta ciutat, ha presentat a la Delegació dels serveis hidràulics del Pirineu Oriental, un expedient acompanyat del corresponent projecte, sol·licitant la legalització d'un pou amb bomba i electromotor, destinant les aigües a usos domèstics i explotació per a l’industria en el carrer de Lepant, 33,.

El sobredit i altres condicions i detalls s'han fet públics, perquè en el termini de 30 dies, a comptar des de l'aparició de l'anunci en el Butlletí Oficial de la Generalitat, els que es creguin afectats, puguin examinar l’expedient i projecte en les oficines de la Jefatura d’Aigües de la Delegació dels Serveis susdits, Via Laietana, 10 bis, 4ª, Barcelona.

US NOU FASCICLE DEL DR. PAULÍS.

EI Dr. Juan Paulís i Pagès, distingit professor de puericultura, ha publicat, bellament editada, la setena edició de la seva obra «Puericultura Elemental», volum d'agradable lectura que és cercat amb molt d'interès per totes les mares lactants i pel públic femení en general.

Es un llibret de 52 pàgines, molt ben il·lustrat, per tal de fer més entenedor el seu contingut.
Felicitem al Dr. Paulís per la seva múltiple activitat publicitària.

LA VIGENT LEGISLACIÓ SOBRE LLOGUERS.

Ens comunica la Cambra Oficial de la Propietat Urbana que en les seves oficines, Passeig, 7, té a disposició dels propietaris varis exemplars de l’opuscle del senyor Joan Cardesús, que tracta de la vigent legislació d'arrendaments urbans, inclosos els últims decrets sobre l’arrendament de locals industrials a un preu molt mòdic.

FESTA A L’AJUNTAMENT.

Durant tota |a tarda d’ahir i el matí d'avui, han romàs tancades les dependències municipals, considerant-se festa oficial.

EL SINDICAT AGRÍCOLA DE RABASSAIRES ALS SEUS AFILIATS.

Donada la importància de l’arribada del President de la Generalitat i Consellers, la Comissió social de la Unió, entén que cal prendre part en la gran manifestació, i per tant prega als seus afiliats l'assistència a la mateixa.

Els que vulguin concórrer d’aquesta manifestació, cal que passin a informar-se de les condicions, en el Sindicat Agrícola d'aquesta ciutat.

No hay comentarios: