sábado, 16 de noviembre de 2019

El Dia, edició dimecres 4 de març de 1.936, pàg. 2


TELEGRAMES CURSATS PER LA DELEGACIÓ LOCAL DEL CONSELL DE TREBALL.

Heus ací el text dels dos telegrames cursats per la Delegació local del Consell de Treball, felicitant al conseller de Treball i President de la Generalitat, respectivament, per haver-se possessionat novament dels seus càrrecs:

"Sr. En Martí Barrera. Conseller de Treball de la Generalitat.—Delegació local Consell Treball Terrassa en sessió 28 febrer acordà testimoniar-vos seva satisfacció vostre reintegrament càrrec Conseller Treball legítimament us corresponia i desitjar-vos encert vostres activitats.—President, Morera: Secretari, Invers.”

"Sr. En LLUIS COMPANYS PRESIDENT GENERALITAT CATALUNYA.—Delegació local Consell Treball Terrassa en sessió 28 febrer acordà testimoniar-vos seva satisfacció vostre reintegrament Presidència Govern Catalunya legítimament us corresponia. PRESIDENT, Morera: SECRETARI, Invers."

D'INTERÈS PER ALS PROPIETARIS DE CARROS, CARRETONS I BICICLETES.

El dia catorze d'aquest mes, acaba el termini per a l'adquisició de plaques-suplement que han d'ostentar lots els vehicles de tracció animal, carretons i bicicletes, durant el corrent any.

L’Alcaldia invita de nou els que no s'han proveït encara de les mateixes, a que ho facin quant abans, car del contrari, els seran imposades les sancions reglamentàries.

Hores de despatx: Tols els dies feiners, de 12 a 1 i de 5 a dos quarts de vuit de la tarda. Els dissabtes, solament de 10 a 12.

DONATIU AL COS DELS BOMBERS.

La Mútua del Cos de Bombers d'aquesta ciutat, ha rebut per a ésser ingressades en el fons de l'entitat, la quantitat de 50 pessetes, del senyor Josep Feliu i Boada, com a gratificació pels treballs portats a terme pel dit cos, amb motiu de l'extinció de l'incendi ocorregut en la finca de la seva propietat, anomenada "Can Casanoves", d'aquest terme municipal.

REUNIÓ DEL SINDICAT MUSICAL.

L'entitat Sindicat Musical ha convocat els seus associats a la reunió general ordinària que es celebrarà el pròxim divendres, a dos quarts de 10 de la vetlla, de primera convocatòria i mitja hora més tard, de segona, en el local de la societat, Plaça de la República, 6. pis, per a tractar, entre altres detalls d'ordre reglamentari. de la renovació de càrrecs de la Junta Directiva.

No hay comentarios: