lunes, 25 de noviembre de 2019

El Dia, edició dilluns 9 de març de 1.936, pàg. 2


ACCIDENT AUTOMOBILÍSTIC.

Ahir diumenge, quan la família del nostre benvolgut amic, En Jacint Bosc, retornaven amb l’automòbil de la seva propietat, conduït pel propi senyor Bosc, de visitar la finca que tenen en el terme de Molins de Rei. en arribar a la recta on s'hi troba el trencall de la carretera de Castellbisbal amb la de Rubí, davant de Can Canals i del lloc conegut pel Canyet, el senyor Bosc sofrí un esvaïment i el cotxe es desvià de la carretera i anà a topar contra un arbre, amb gran violència.

La topada fou forta, restant l'automòbil força destrossat, amb completa trencadissa de vidres, que causaren lesions als ocupants, sobretot a l'esposa del senyor Bosc, senyora Maria Barata, que sofrí un tall a la cama esquerra, de consideració.

Aquesta senyora resultà la més perjudicada dels ocupants, car amb la topada va fracturar-se la cama dreta, a més d'altres lesions de menor consideració, causades per talls dels vidres, a la cara i parts del cos.

La minyona de servei que també els acompanyava, en sortí també amb algunes lesions i fort capolament, així com també, encara que de menor importància, al seu fill Josep Maria que es lesionà amb els vidres al cap. La filla del senyor Bosch, que també ocupava l'automòbil, i aquell, resultaren amb algunes ferides sense importància i capolament general.

Les ferides del fill del senyor Bosch no impediren que pogués desplaçar-se a Rubí, amb l'auto del nostre compatrici senyor Amat, que s'escaigué passar per allí, telefonant a la Creu Roja local per tal que es traslladés al lloc del fet, cosa que practicaren tot seguit amb l'ambulància.

Ràpidament traslladaren la senyora Barata a la Clínica del doctor Corachán, on ha restat hospitalitzada, sabent-se que ha passat una bona nit i es troba força bé.

Els restants ocupants del cotxe es traslladaren a la nostra ciutat, podent passar al seu domicili el senyor Bosch i els seus dos fills i restant allitada a la clínica de la "Mútua d'Assegurances'' la serventa dels mateixos, encara que el seu estat no ofereix cap perill i sols es ressent de capolament general.

El fet ocorregué a dos quarts de 2 de la tarda, quan la família Bosch, retornava de la seva esmentada finca, i es disposaven arribar a la nostra ciutat per a dinar.

Avui tots els ocupants del cotxe s'han ressentit del capolament del cas, però sortosament, cosa que celebrem, es troben molt millorats.

No hay comentarios: