viernes, 16 de junio de 2017

El Dia, edició dimars 10 d'octubre de 1.933, pàg. 2

PER FIXAR PASQUINS SENSE PERMIS.

A quarts de dotze d'aquesta nit passada, la guàrdia municipal ha detingut un grup de joves que es dedicava a fixar per les cantonades uns pasquins anunciadors d'un periòdic obrerista d'imminent aparició, per al qual no comptaven amb el permís corresponent de l'Alcaldia.

Després de les oportunes explicacions foren alliberats els referits joves, els quals aquest matí han presentat l'oportuna petició de permís a l'Autoritat.


ANYADA DE BOLETS :: COMPTE AMB ELS NOCIUS.

Les pluges d'estiu han vingut tardanes, tant, que les darreres, un xic abundoses, han abastat el temps tardoral. I això sens dubte, obeeix que apareguin en els nostres boscos els cobejats bolets, que són cercats amb fruició pels moltíssims aficionats a aquest deport bonic i saludable.

En parlar dels bolets volem recomenar, una vegada més, que no siguin ingerits aquesta mena de comestibles, sense una seguretat de llur bondat, que pot ben comprovar-se amb la classe o naturalesa dels ja coneguts. Aquesta mateixa matinada, per haver menjat bolets dolents, han sofert els efectes d'una forta intoxicació, els components d'una família que habita al primer pis del carrer Ample, núm. 8, d'aquesta ciutat. Han estat assistits pel Dr. Maturana.



No hay comentarios: