sábado, 3 de junio de 2017

L'Acció, edició dimecres 30 d'agost de 1.933, pàg. 3

IMPORTANT REUNIO DE RABASSAIRES

El Sindicat Agricola de Rabassaires de la nostra ciutat, anuncia pel proper diumenge, a dos quarts de 4 de la tarda, una important reunió general extraordinària per tal de tractar els següents punts:

Primer: Lectura i aprovació de l'acta de la reunió anterior.

Segon: Parlar de la proposició de Ferran Fàbregas (sobre la defensa dels vins).

Tercer: Parlar de la propera cullita i de la corresponent Llei, promulgada pel Parlament català.

Quart : Precs, preguntes i proposicions generals.

Principalment pel que es refereix al tercer punt, hi ha una gran efervescència entre els elements rabasaires, doncs les diferents apreciacions que la Llei ha suscitat, han donat lloc a una pila de discussions i dubtes que en la reunió de diumenge vinent s'auran de posar en clar.


DETENCIO DE L'AUTOR D'UN FURT

Ahir a la tarda, en el poble de Martorell, fou detingut per la guàrdia civil, un subjecte anomenat Genís Brotons i Garcia, el qual fa uns dies perpetrà un furt a Castellbisbal, en el domicili d'un tal Martí Ferrer i Soler, emportant-se'n 95 pessetes,

El Brotons ha estat traslladat avui al Dipòsit Municipal d'aquesta ciutat i oposat a disposició del Jutjat d' Instrucció.


Llei del Descans dominical.

VISITA D'INSPECCIO

El passat diumenge estigueren a la nostra ciutat els inspectors del Jurat Mixt del Comerç al detall. Ram de l'Alimentació, per tal de comprovar si es compleix la llei de descans dominical en els establiments afectes. A conseqüéncia d'aquesta visita d'inspecció, les fleques i establiments de venda de llet, foren apercebudes i se'ls recordà la prohibició de no poder expendir en diumenge articles que no siguin els compresos en la llei d'excepció determinada pel Jurat Mixt.



No hay comentarios: