lunes, 5 de junio de 2017

L'Acció, edició dimars 5 de septembre de 1.933, pàg. 3

El problema del camp

INTERESSANT REUNIO DELS RABASSAIRES DE LA NOSTRA CIUTAT.

Diumenge passat a la tarda, va celebrar-se l'anunciada reunió general dels rabassaires terrassencs, que va resultar molt interessant.

Sota la presidència del bon amic nostre, Enric Torres, va transcórrer la reunió amb tota placidesa, fins arribar al punt culminant de l'ordre del dia, que es referia a l'actuació a seguir davant la propera collita de raïms.

Després d'una llarga i calurosa discussió, va aprovar-se, en mig de gran entusiasme, complir amb tota rectitud la nova Ilei sobre els conflictes del camp, adoptada pel Parlament català.

També s'acordà, després d'èsser discutida, que la proposició del company Fàbregas, la Junta, la traslladés a la Comarcal.

Seguí l'ordre del dia novament amb tota planera regularitat. Acabant-se l'acte en mig d'un gran entusiasme dels nombrosos concurrents que omplien de gom a gom tot el local de la sala d'actes de la Joventut Terrassenca (Coro Vell).

Bella mostra de vitalitat i d'anhel constructiu el donat pels rabassaires locals en aquesta reunió de diumenge.


GRAN FESTIVAL PRO-PRESOS DEL «COMUNISMO LIBERTARIO»

Avui, a dos quarts de deu de la vetlla, tindrà lloc en el teatre Alegría un gran festival pro-presos organitzat per la Secció Artística de la Mutualitat Cultural.

En el festival, es posarà en escena l'obra titolada «El pan del pobre».


No hay comentarios: