miércoles, 28 de junio de 2017

L'Acció, edició dimecres 9 de novembre de 1.933, pàg. 3

EL JUDICI DEL TERRASSENC JOSEP RIBES I MARTIN

Avui, a la sala tercera de l'Audiéncia, havia de celebrar-se la vista contra el terrassenc Josep Ribes, i Martin, autor de la mort del metge Melcior Banyeres, fet ocorregut fa més de dos anys en la terrassa del restaurant Colom de Barcelona.

Se'ns diu però, que el judici és molt probable hagi hagut d'ésser ajornat, perqué el lletrat encarregat de la defensa del processat, En Juli Martínez Gimeno, es troba greument malalt.

Amb aquesta ja hauran estat tres les vegades que la vista havia hagut de suspendre's. Les dues primeres per incomparecència dels membres del Jurat.

RETRANSMISSIO DE LA CONFERENCIA DE POMPEU FABRA

Demà, a dos quarts de quatre de la tarda, Ràdio Terrassa retransmeterà des de l'Escola Industrial de la nostra ciutat, la conferència que tractant de «Formació de vocabularis tècnics», hi donará l’eminent mestre Pompeu Fabra.

Aquesta conferència és la inaugural de la sèrie organitzada pel «Patronat de Formació Professional de Terrassa», que n'ha preparat un escollit conjunt per aquest curs, que seran igualment retransmeses.

Felicitem: a la direcció de Ràdio Terrassa, per això que significa en pro de la cultura terrassenca aquestes anunciades retransmissions.


No hay comentarios: