jueves, 29 de junio de 2017

L'Acció, edició dijous 10 de novembre de 1.933, pàg. 2

AVUI CONFERENCIA A L'ASSOCIACIO D'EMPLEATS I TECNICS

Avui a la nit tindrà lloc a I'Associació d'E. i T., la cuarta i última conferència del cicle sobre «Anàlisi i crítica de la crisi econòmica actual», tema que será tractat aquesta vegada per l'orador socialista, secretari de la Unió General de Treballadors a Catalunya, En J. Vila i Cuenca.

UNA INTERESSANT CONFERENCIA RABASSAIRE.

Pel vinent diumenge, a les 3 de la tarda, en el local de la Joventut Terrassenca (Coro Vell) i organitzada pel Sindicat Agrícola de Rabassaires, es celebrará una interessantíssima conferència a càrrec del popularíssim rabassaire de Rubi, l'amic Pere Guilera, qui desenrotllarà el magnífic tema: «El passat, el present i el futur dels rabassaires».

Horn preveu una concurrència extraordinària, dones a més de tan important conferència, hom donarà compte als assistents dels acords de l'ultima Assemblea de l'Unió de Rabassaires.

UNA VISITA INDUSTRIAL MOLT INTERESSANT

Un altre acte molt important pels adscrits a l'Associació d'Alumnes i Ex-alumnes de I'Escola Municipal d'Arts i Oficis d'aquesta ciutat, resultarà la visita que tenen anunciada pel proper diumenge a les instal·lacions industrials de la coneguda i renomenada casa terrassenca «José Guardiola Ros», especialitzada en el ram de tintoreria.

La visita serà a dos quarts d'onze del matí, reunint-se els assistents a la mateixa fábrica del carrer de Macià (abans Sant Antoni).


No hay comentarios: