lunes, 3 de febrero de 2020

El Dia, edició dijous 7 de maig de 1.936, pàg. 2


ASSISTIT AL DISPENSARI.

A les 10 d'aquest matí, ha estat traslladat.al Dispensari, el noiet de 6 anys, Sebastià Salvador Alcaraz, el qual viu a la Granvia, en la barriada de Can Aureli, en el número 23 i que acabava de sofrir un petit accident, sense greus conseqüències.

Segons versió, el noiet jugava amb alguns companys seus en el referit carrer, quan ha sofert una caiguda, en el precís moment que estava passant un carro que si bé ha evitat que les rodes el toquessin, no ha pogut impedir què en topar-hi s'ocasionés algunes contusions i esgarrinxades de poca importància, que li han estat assistides al mencionat Centre.

Una vegada curat, el noiet ha pogut tornar al seu domicili.

EMBRIAC RECOLLIT.

Ha passat la nit al calabós de l'Ajuntament, Francesc Martínez, de 61 anys, natural d'Almeria, que viu al carrer Salvador Seguí, 102, e! qual fou recollit per la guàrdia municipal, en plena via pública, completament embriagat.

Aquest matí, ha estat posat novament en llibertat, després d'una reconfortant dormideta que li ha aclarit el cervell i li ha refermat les cames.

DELEGACIÓ DE L'ASSOCIACIÓ D'AMICS D"'EL MATI" A TERRASSA.

Ha quedat constituïda a la nostra ciutat la delegació d'amics d’El Matí, amb la següent Junta:

Francesc de P. Badia, president,
Antoni Escudé, vice-president.
F. Xavier Marcet, secretari.
Antoni Alegre, tresorer.
Josep Marquès, Antoni Soler, Manuel Fainé i Josep Tobella, vocals.

I APLEC COMARCAL AVANT-GUARDISTA.

Organitzat per la Unió Comarcal del Vallès Occidental, tindrà lloc el propvinent diumenge a .Sant Julià d'Altura el primer Aplec Comarcal, que promet ésser força concorregut pels nostres avantguardistes.

Començarà l'Aplec amb una Missa cantada per tots els assistents, desgranant-se a continuació un seguit d'actes, sobresortint un concurs de cançons populars, proves atlètiques, enlairament de globus etc. que acabaran de completar la festa.

La sortida serà a dos quarts de 8 de la Plaça de la República.

DONATIU BENÈFIC.

La bunyoleria "La Violeta", que durant aquests dies ha tingut instal·lada la seva parada a la fira, ha tingut l'atenció, ben elogiable, d'obsequiar tots els petits infants de l'Asil Busquets, amb delicats "xurros'' de pròpia elaboració.

La direcció del mencionat centre ens prega vulguem agrair com mereix, aquest caritatiu acte.

No hay comentarios: