sábado, 1 de febrero de 2020

L’Acció, dimecres 6 de maig de 1.936 pàg. 2


ALTRE ROBATORI.

Ahir a la tarda, mentre estaven fora del seu domicili els habitants de la casa número 30 del carrer Col·legi, hi penetraren lladres valent-se d’una clau que els obrí la pota del cancell. Un cop dins, ho regiraren tot de la forma acostumada, emportant-se’n un rellotge de polsera i un braçalet

El robatori ha estat denunciat a la policia per l’afectat, anomenat Patrici Planell.

L'ENEMISTAT DE DOS ANTICS AMICS.

Per haver dirigit diverses amenaces de mort contra el conciutadà Marian Vilaseca i Gili, ahir a la tarda fou detingut Josep Abelló i Sagristà, domiciliat al carrer Sant Francesc, 18.

Segons unes denúncies portades a terme pel Vilaseca, ahir al matí l’Abelló l’amenaçà amb una pistola al mig del carrer.

Com recordaran els lectors fa uns dos mesos, es perpetrà un robatori a la casa del Vilaseca. Aquest tingué sospites de que l’autor del fet era l’Abelló, i així mateix ho denuncià a la policia, sense que fos veritat. Es per aquesta causa que des d’aquella ocasió els que fins aleshores havien estat grans amics s’hagin tornat enemics irreconciliables.

L’APRENENTATGE DELS LLADRES DE DEMÀ.

Ahir al vespre foren detinguts per part de la policia local una gran colla de vailets que durant aquests darrers dies de fira s’han dedicat en major o menor escala a cometre petits robatoris.

Durant el dia d'avui ha estat presa declaració a aquests petits lladres. Els uns  es dedicaven a robar joguines. Altres havien destruït uns vespers dels afores de Terrassa i altres havien robat d’un domicili particular una escopeta de saló.

En la nostra edició de demà donarem una ressenya ben completa i detallada de les actuacions d’aquests petits malfactors.

TBOBALLA DE TRES XECS.

El ciutadà Adolf Orpí, domiciliat a la Carretera de Rellinars, 36, trobà ahir a la tarda en un carrer de les immediacions de Correus, un envelop contenint tres xecs firmats, amb la quantitat en blanc, contra el Banc Hispà Americà.

Immediatament Adolf Orpí feu gestions per a saber el parador del firmant i retornar-li els xecs. Resultà ésser Josep Cucala, tractant d’aviram, amb domicili a Barcelona, carrer Corts, 538.

Aquest no s’havia adonat encara de la pèrdua d’aitals documents.

Consignem amb l’elogi, com es mereix, l’acció del ciutadà Orpí.

No hay comentarios: