martes, 4 de febrero de 2020

El Dia, edició divendres 8 de maig de 1.936, pàg. 3


NOIES RECOLLIDES.

Obeint ordres del Cap de la guàrdia municipal, senyor Carramiñana. han estat recollides dues noies de 16 i 18 anys respectivament les quals han estat posades a disposició del Tribunal Tutelar de menors, la primera i al President de Protecció de la Dona, la segona, en vista del mal camí que començaven a seguir ambdues i en evitació d'un probable esgarriament.

DESCONEGUTS QUE AGREDEIXEN UN INDIVIDU.

A la una de la matinada, s'ha personal al Centre Mèdic, Ramon Canal, de 28 anys, que viu a la carretera de Moncada, 120, el qual ha estat assistit de diverses contusions i excoriacions a la cara, ocasionades per uns desconeguts que havien volgut agredir-lo.

El fet ha ocorregut a la carretera de Moncada, quan l'agredit es dirigia a casa seva a dormir. Se li han atansat tres individus, els quals pistola en mà l'han amenaçat seriosament, mentre li propinaven alguns cops.

El Canal, però, ha aprofitat el pas d'uns vianants per escapar-se i així ha arribat fins a un bar on telefonant a la Comandància Municipal, han baixat uns guàrdies que l’han protegit fins al Centre Mèdic, on com diem. Ha estat auxiliat.

Els agressors no han estat més vistos, creient-se que es tracta d'una qüestió de rivalitats polítiques.

AUXILIATS PER CAIGUDES.

Al Centre Mèdic, ahir fou auxiliat, el jove de 21 anys. Antoni Soler, el qual acabava de sofrir una caiguda des de la bastida on treballava, causant-se ferides contuses a la mà esquerra i al genoll de no gaire gravetat.

Després d'assistit l’accidentat pogué ingressar al seu domicili del carrer Primer de Maig, 76.
També més tard i en el mateix Dispensari es prestà assistència mèdica al noi de 12 anys. Martí Roda Prat, domiciliat al carrer Sant Llorenç, 23, que presentava algunes contusions, rebudes en una caiguda soferta a la via pública.

No hay comentarios: