domingo, 16 de febrero de 2020

El Dia, edició dilluns 18 de maig de 1.936, pàg. 2


ASSISTITS PER CAIGUDA.

El passat dissabte a les 11 del mati, fou curat al Dispensari, Manuel Mestre, de 14 anys, que viu a la Rambla d'Egara, 65, e! qual presentava fractura del terç mitjà del cúbit esquerre, soferta en una caiguda que acabava de rebre, en relliscar a plena via pública.

També per caiguda, es practicà assistència facultativa a Josep Bru, de 18 anys, que viu al carrer Topete, 148 i que presentava ferida contusa al front.

NOI MOSSEGAT.

Mentre jugava ahir, al carrer Ricard Caro, on viu en el número 46, el noi d'onze anys, Marc Vilarrubí, un gos que per allí voltava l'escometé, produint-li una ferida a la cuixa, que li fou assistida al Centre Mèdic, podent tornar després al seu domicili.


INTENT DE ROBATORI.

Aquest matí, quan el personal del despatx de la casa Matalonga i Pujals, situada al carrer de Sant Quirze, han ingressat al treball, han comprovat que algunes portes i panys havien estat forçats.

Pel que sembla, alguns lladres han entrat durant la nit o millor a part de matinada, amb l'intent de cometre algun robatori, però davant el gran nombre de portes i panys que els obstaculitzaren la realització del seu intent, han desistit del seu propòsit entornant-se'n prudentment.

El fet ha estat denunciat, no coneixent-se els autors d'aquest intent de robatori.

BARALLES.

El proppassat dissabte, Joan Teixidó, de 29 anys, que viu a Badalona, al carrer de la Maresma, 25, principal, el qual treballa a Barcelona en una casa comercial, vingué a la nostra ciutat, per compte d'aquella, per tal de practicar determinat cobrament a casa En Francesc Obiols, de 35 anys, el qual viu al carrer Cremat, 4, de la nostra ciutat.

L'entrevista entre deutor i creditor, fou presenciada per Isabel Molleres, de 27 anys, la qual prengué part, igualment, en la discussió i el que es més trist, en les raons que la succeïren. Car a l'Obiols, per motius que ell se sap, no li interessà fer efectiu el rebut i com que el Teixidó insistí en cobrar-lo, de les discussions i les amenaces passaren a les bufetades i esgarrapades, arribant l'Obiols a exhibir un ganivet, segons es desprèn de la declaració que el mencionat Teixidor feu a la Comissaria de Policia, en presentar la corresponent denúncia.
Com a resultat d'aquesta animada qüestió, al Dispensari practicaren les següents curacions a les diferents parts bel·ligerants:

A Francesc Obiols, li assistiren una ferida incisa contusa, a l’angle exterior de l'ull dret i contusions a diferents parts del cos.

A Isabel Mollet, diferents contusions i esgarrapades, de caràcter lleu.

I a Joan Teixidó distensió del dit gros de la mà esquerra i ferides contuses a la cama esquerra.

SUBHASTA D'UNES OBRES.

Aquest matí, en el saló d'actes del nostre Ajuntament, ha tingut lloc una subhasta per a l'atorgacíó de les obres de construcció de 320 nínxols en el Cementiri Nou.

Ha estat concedida al constructor Rossend Boxé Llobet, sota el tipus de 35.200 pessetes.

No hay comentarios: