viernes, 21 de febrero de 2020

L’Acció, dijous 21 de maig de 1.936 pàg. 2


ADVERTIMENT ALS MILITANTS D’E. R. DE C.

Recomanem als militants d’E. R. de C. es fixin amb l’anunci convocatòria que va a la primera plana d’aquesta edició, per a l’assemblea extraordinària, que amb motiu del pròxim Congrés del Partit, es celebrarà demà divendres al vespre, en el saló d’actes de la Casa del Poble.

En el susdit anunci hom trobarà l’ordre del dia de l’assemblea i altres indicacions.

Per raó d’aquesta convocatòria s’ha fet avui el repartiment setmanal de L’ACCIÖ als socis, en lloc de demà divendres, com és costum.

ADVERTIMENT ALS SOCIS DE BALL DE FRATERNITAT REPUBLICANA.

La Junta de Fraternitat Republicana adverteix als joves que formen part de la Secció d’esbarjo de l’entitat, que des de diumenge passat és totalment indispensable, per entrar a la sala a l’hora del ball, presentar al conserge de la porta d’entrada, el títol de soci corresponent al mes en curs.

Aquesta disposició com és sabut es observada rigorosament, sense que valguin excuses.

PROPERA ASSEMBLEA DELS OBRERS DELS OBRERS DEL GÈNERE DE PUNT.

El Sindicat Obrer del Gènere de Punt anuncia per al proper dissabte, a les 6 de la tarda, una magna assemblea, en la qual s'hi tractarà un extens i important ordre del dia.

El principal punt de la reunió, és el que fa referència a la posició a adoptar per aquest Sindical en mires als moments actuals.

Solament serà permesa l'entrada als associats del Sindicat.

ESCOLA MUNICIPAL DE CULTURA FEMENINA.

Diumenge vinent es celebrarà la segona conferència del cicle organitzat per aquesta Escola. Anirà a càrrec del senyor Josep Parunella i serà donada al Saló de Sessions de l'Ajuntament.

S'adverteix que es començarà a les 11 amb la màxima puntualitat per tal de no retardar la inauguració de l’Exposició de treballs escolars que s'obrirà a dos quarts d'una del migdia.

PER HAVER CAIGUT DE L’ESCALA.

A un quart de quatre de la tarda d'ahir, fou curat al Dispensari, Vicenç Vilaplana, de 38 anys, amb domicili al carrer Igualtat, 27, el qual quan pujava una escala de casa seva tingué el desencert de posar un peu en un lloc fals, relliscant i anant a parar de cap a terra. Presentava una ferida incisa a la regió superciliar dreta. També sofria la fractura dels ossos nasals i una ferida tallant a la regió tènar esquerre.

No hay comentarios: