sábado, 8 de febrero de 2020

El Dia, edició dimarts 12 de maig de 1.936, pàg. 2


LA DIADA DE SANT ISIDRE.

Escaient-se el pròxim divendres, dia 15, la festa del Patró dels agricultors, Sant Isidre, e! Grup de la Germandat d'aquest Sant, ha organitzat per al mencionat dia, el següent programa d'actes al seu honor:

Matí, a les 9.—Reunió d'agricultors a casa l'abanderat, En Lluis Roca. Major de Sant Pere, 36.

Seguidament, acompanyats per la Cobla-Banda '"La Catalana", es traslladaran a l'Església de Sant Pere, on a les 10, tindrà lloc un solemne Ofici, cantat per la Capella de Música de la Parròquia. Dirà el sermó, un eloqüent orador Sagrat, repartint-se en l'hora de l'ofertori les coques beneïdes i cantant-se els goigs del Sant.

A la una, dinar de germanor a l’Hotel Bonavista. A les 3, Concert en el Cafè del "Cor dels Amics", executant la part musical la Cobla-Banda "La Catalana''.

A les 5, Refresc, a casa l'abanderat i a les 6, Sardanes a la Plaça de Clavé.

A dos quarts de 10. Concert al saló-cafè del "Cor dels Amics" i finalment, gran ball, en el saló de la mateixa entitat per la referida Banda, essent sortejats entre els contribuents a la festa, diversos obsequis.

El dissabte, dia 16, la Germandat oferirà una missa a l'altar del Sant, en sufragi dels germans i protectors difunts.

FELICITACIONS A UN AGENT DE POLICIA.

La Delegació General d'Ordre Públic de Catalunya, ha adreçat una comunicació al cap de la plantilla local de policia, felicitant calorosament l'agent de la mateixa, senyor Manuel Parejo, com a conseqüència de la brillant actuació d'aquest policia que proporcionà la detenció de bon nombre de delinqüents tal com vàrem donar-ne compte fa pocs dies.

CAIGUDA.

Aquest matí, a dos quarts de 9, s'ha personat al Centre Mèdic, Na Carme Ferrer, de 37 anys, domiciliada al carrer Watt, 147, la qual presentava una ferida contusa al colze dret, resultat d'una caiguda que ha rebut en el seu domicili.

MOVIMENT A L'ESCORNADOR.

Detall del bestiar sacrificat a l'Escorxador municipal durant el passat mes d'abril:

Llaner: 3.213 caps. 37.820 quilograms; Cabrum: 738 caps, 2.854. íd.; Vedelles: 136 caps, 23.005 íd.; Porcs: 501 caps, 52.337 id.

No hay comentarios: