viernes, 7 de febrero de 2020

L’Acció, dilluns 11 de maig de 1.936 pàg. 2


FERIT PER ESCALDADA.

A un quart de quatre de la tarda del passat dissabte, quan estava escalfant aigua amb un pot, aquest es girà i l'aigua del seu interior caigué sobre el ventre del ciutadà Vicens Raspall, de 33 anys, domiciliat al Carrer Igualtat, 32, pis, produint-li unes importants cremades de segon grau, les quals li foren curades pel facultatiu de torn del Dispensari.

LES ENTITATS ARTÍSTIQUES I L’AJUNTAMENT PATROCINEN UN ESDEVENOMENT MUSICAL PER AL PROPER DIUMENGE.

Ran d’unes reunions celebrades a «Amics de les Arts», entre els dirigents d’aquesta entitat i representants de totes les entitats musicals i culturals de Terrassa s’ha pogut arribar a un feliç acord, mercès al qual diumenge vinent en el Teatre Alegria tindran ocasió de fruir els terrassencs d’un acte musical de molta ressonància.

D’aquest esdeveniment, que patrocina d’una manera ben directa l’Ajuntament de la ciutat, en parlarem com cal en successives edicions.

EXPOSICIÓ MARSILLACH ALS «AMICS DE LES ARTS».

Ahir fou inaugurada una exposició de pintures a l’oli del notable artista olotí Joaquim Marsillach. Amb aquesta oportunitat els terrassencs tindran ocasió de veure bona pintura, puix que l’aplec d'obres que presenta aquest inquiet artista, orgull de l'aula olotina representa una de les millors exhibicions pictòriques que ha presentat «Amics de les Arts».

VISITA ESCOLAR.

Els alumnes de l'Escola Graduada d'adults núm. 1 instal·lada en el Grup Escolar Torrella d'aquesta ciutat acompanyats de llurs professors, visitaren detingudament el dissabte passat, l’Escola Industrial i la d'Arts i Oficis, restant fortament impressionats de tan agradable i profitosa visita.

EXPLOSIÓ LAMENTABLE.

Per haver-li explotat una botella de gasosa als dits, a un quart de nou d'ahir al vespre, fou assistit al Dispensari, el jove de 23 anys, Pere Julià, domiciliat al carrer de la Societat, 5.
Sofria una ferida al dit anular i altre a l’avantbraç dret.

LA JUNTA DIRECTIVA del Gremi de Perruquers i Perruqueries posa en coneixement dels seus associats que a partir del dia 16 del corrent serà posada en vigor la nova tarifa de preus acordada en l’última assemblea. Permanent preu mínim 15 pessetes.

No hay comentarios: