martes, 11 de febrero de 2020

L’Acció, dijous 14 de maig de 1.936 pàg. 3


Advertiment molt important als militants d'E. R. de C.

Demà, tal com es detalla en un anunci que va en aquesta mateixa edició, es celebrarà votació del cens de militants d’E. R. C. A la Casa del Poble, per tal d’elegir el nou Comitè Executiu Local del Partit.

En l’anunci susdit hom trobarà les instruccions per a aquesta votació.

Ens cal encara insistir en la conveniència que cap militant deixi d’anar a emetre el seu vot.

Per raó d’aquesta convocatòria, s’ha fet el repartiment setmanal de L’ACCIÓ als socis, en lloc de demà divendres, com és de costum.

ADHESIÓ AL NOU PRESIDENT.

Telegrama que ahir vespre cursà la Joventut d’Esquerra adherida a «Estat Català», al nou President de la República:

«Senyor Manuel Azaña. Madrid. Joventut Esquerra Terrassa, us felicita recent nomenament més alta magistratura, desitjant forces encerts en el vostre comés. President, Morera. Secretari, Costa».

EXCURSIÓ DEL C. C. R.

El Centre Catalanista Republicà té en organització una excursió a Empúries, sota la direcció del Doctor Bosch Gimpera, el qual il·lustrarà els vigilants sobre la meravella arqueològica.

Donarem detalls a mida que ens siguin comunicats.

ACTES ORGANITZATS PER L’A. E. M. A. O. T.

L’Associació d’Alumnes i Ex-alumnes de l’Escola Municipal d’Arts i Oficis de la nostra ciutat, té organitzats per festejar el final de curs una visita al Condicionament Terrassenc per el dia 17 a les 11 del matí: i per al dia 18 a les 9 de la vetlla una conferència en el saló d’actes de la nostra Escola a càrrec del conegut professor de la mateixa En J. Pizá Xafari.

ADVERTÈNCIA DE L’INSTITUT DE SEGONA ENSENYANÇA.

La direcció de l'Institut elemental de segona ensenyança avisa als ciutadans que demà és el termini per a presentació d’instàncies per a l’ingrés d’alumnes de Batxillerat.

LECTURA DE FRAGMENTS D’UNA OBRA INÈDITA:

Demà divendres, a les 10 del vespre, el nostre compatrici P. Prat i Ubach, dibuixant  i escriptor, donarà una lectura d’alguns fragments de la seva obra pròxima a publicar-se «La garsa eixalada». Dita lectura tindrà efecte en el saló de tertúlia d’ «Amics de les Arts», i pot assistir-hi tothom.

No hay comentarios: