miércoles, 12 de febrero de 2020

L’Acció, divendres 15 de maig de 1.936 pàg. 2


LA FESTA DE PRIMAVERA DE LA J. TERRASSENCA.

La festa de primavera a la Barata que han organitzat pel diumenge vinent les seccions Excursionista, Coral i Liceu de Música de la S. C. Joventut Terrassenca, es celebraran al matí, curses, lluita, salts de corda, curses de sacs i jocs d’infants, els guanyadors dels quals seran premiats amb esplèndids regals. A la tarda hi hauran ballets i sardanes amb cobla, i per final de festa concert pel conjunt coral i Liceu de Música.

Els organitzadors han portat a cap amb gran entusiasme totes les gestions necessàries per al millor lluïment d’aquesta festa de germanor.

PER LA FUNDACIÓ D’UNA COOPERATIVA A LA BARRIADA DE CAN PALET.

Demà passat, diumenge tindrà lloc a la casa número 12 del carrer de l’Agricultura, una reunió de veïns de la barriada de Can Palet, per tal de tractar de la constitució d’una Cooperativa popular de Consum en aquella barriada, a l’estil d’altres que funcionen a Terrassa.

Convoca aquesta reunió una comissió d’obrers veïns de la barriada.

L’OBRA LITERARIA DE P. PRAT I UBACH.

Tal com ahir anunciàvem, aquest vespre a les deu, Pere Prat i Ubach donarà lectura a alguns fragments de la seva novel·la anecdòtica «La Garsa eixalada», en curs de publicació. Simultàniament quedarà instal·lada l’exposició dels dibuixos que il·lustren el llibre, originals del mateix autor.

La lectura tindrà lloc al saló de tertúlia d’Amics de les Arts i té caràcter públic. Els dibuixos podran admirar-se al saló gran de la mateixa entitat en les hores hàbils de consuetud per a les exposicions.

DELEGATS AL CONGRÈS DE LA U DE RABASSAIRES.

Al Congrés de la Unió de Rabassaires que es celebra a Barcelona i que avui ha començat, hi assisteixen, com a delegats de la U. de R. De la localitat, nomenats per assemblea, els militants Enric Torres, Josep Pujolá, Jaume Massana i Jaume Sanahuja.

Algun d’ells ha de prendre part en determinades ponències i discutir-les durant el Congrés.

HILARI ARLANDIZ PARLARÀ DEMÀ A TERRASSA.

Demà, dissabte a les 9 del vespre, a l’estatge del Partit Comunista de Catalunya, Rambla d’Egara, 19, tindrà lloc una conferència a càrrec del pioner Hilari Arlandiz, qui tractarà el tema: «El Partit Comunista davant les tasques del moment actual».

No hay comentarios: