domingo, 9 de febrero de 2020

L’Acció, dimarts 12 de maig de 1.936 pàg. 2


LA JOVENTUT TERRASSENCA FARÀ UNA FESTA DE PRIMAVERA A LA BARATA.

Les seccions Excursionista i Coral de la Joventut Terrassenca, han organitzat per a diumenge, dia 17, una festa de Primavera a la Barata.

S’inaugurarà el banderí de la Secció excursionista, i per tal de passar agradablement aquest dia de camp, les seccions esmentades han organitzat: sardanes i ballets amb cobla, concert pel conjunt coral i jocs de tota mena.

UNA CONCENTRACIÓ OBRERA A SABADELL.

Diumenge es va celebrar al bosc de «Can Feu», de Sabadell, una concentració obrera organitzada per la Joventut Comunista Ibèrica (P. O. U. M.) Hi assistiren diversos milers de treballadors vinguts de les poblacions de les comarques barcelonines i de Barcelona, en autocars i en un tren especial dels ferrocarrils de Sarrià.

Es celebrà un míting de Joventuts en el qual parlaren representants de les localitats representades i els membres del comitè executiu de l'organització senyors Pedrola, Gelada, Germinal i Arquer.

A continuació tingueren lloc les proves atlètiques i de lluita anunciades i un partit de futbol.

A la tarda es celebrà un altre míting, en el qual prengueren part els senyors Leivin, Gorkin í Andreu Nin, tots ells es referiren als problemes de la joventut.

Finalment, per tal de cloure la  jornada, les joventuts uniformades amb la camisa blava, desfilaren en nombre de més de cinc-cents, pels carrers de Sabadell, sense que ocorreguessin incidents de cap mena.

De Terrassa hi assistí un nombrós autocar de joves afiliats al P.O.U.M.

TROBALLES A LA VIA PÚBLICA.

En el Mercat de la Independència hi ha dipositada una quantitat en metàl·lic, que ha estat trobada aquest matí i que serà retornada a la persona que pugui acreditar ésser el seu propietari.

També ahir vespre fou trobat un paquet de roba en un portal, que serà entregat al seu amo a la casa número 6 del carrer Pare Llauradó.

FELICITACIÓ A UN AGENT.

A la Comissaria de policia s’ha rebut una comunicació del Delegat d'Ordre Públic, senyor Caselles en la qual l'esmentat senyor Felicià molt efusivament l’agent de la localitat senyor Parejo de resultes dels recents serveis prestats per l'esmentat agent, en allò que fa referència a la captura de delinqüents.

No hay comentarios: