sábado, 29 de febrero de 2020

L’Acció, dimarts 26 de maig de 1.936 pàg. 2


El Congrés de l’E. R. de C. ha quedat ajornat per vuit dies.

El Directori de l’E. R. de C. en reunió celebrada ahir al seu local social, acordà ajornar per una setmana la celebració del III Congrés Ordinari del Partit, que havia de celebrar-se els pròxims dies 30, 31 del corrent i 1 de juny.

L’ajornament és degut a qüestions internes del partit que fan esperar que cop resoltes redundaran en una major eficàcia del Congrés que es celebrarà durant els dies 6 i 7 del pròxim juny al local de la nostra Casa del Poble, tal com estava anunciat.

FURT DE CONILLS I CONILLES.

Aquest matí han denunciat uns robatoris de conills a la Comissaria de Policia, els terrassencs, Manuel Fonton i Fidel Alonso, domiciliats al carrer Bartomeu Amat, en els números 40 i 42 respectivament.

Segons llur denúncia, durant la passada nit, els lladregots han saltat una petita muralla del pati, enduent-se’n els conills que han trobat a l’abast de la mà.

Al Fonton li han pres una conilla i vuit conills i a l’Alonso, dues conilles a punt de criar.

L’ASSOCIACIÓ PATRONALS DE BARBERS, posa en coneixement del públic, que en compliment de les noves bases de treball, convingudes amb la dependència, a partir del dia primer de juny l’horari que regirà en els establiments de Barberia serà el següent:

OBRIR: Tots els dies a les vuit del matí.

TANCAR: De dimarts a divendres, a les vuit del vespre, el dissabte, a dos quarts de nou, i els diumenges i festes, a les dotze del migdia.

RECOLLIDA D’UN POBRE PERTORBAT.

Per la guàrdia municipal, ahir vespre fou recollit un home d’aspecte miseriós que des de fa temps és vist amb freqüència pels carrers de la ciutat i que segons sembla té les facultats mentals pertorbades.

El desgraciat serà traslladat a Granollers, d’on sembla que és fill, i en aquell lloc, es mirarà de recloure’l en un establiment de dements.

CONFERÈNCIA RADIOFÒNICA SOBRE EL PROPER CONGRÉS CATALÀ D’ESPERANTO.

El delegat de Ràdio Terrassa al Congrés Català d’Esperanto que tindrà lloc a Manresa els dies 31 del corrent maig i 1 i 2 del juny proper, donarà una conferència sobre el citat Congrés des del micròfon de l’Emissora local, demà dimecres, a tres quarts de nou de la vetlla.

No hay comentarios: