martes, 4 de febrero de 2020

L’Acció, divendres 8 de maig de 1.936 pàg. 2


EL CONCERT DE DIUMENGE A L’HOSPITAL CASA DE CARITAT.

Ha desvetllat un gran interès el concert anunciat pel diumenge vinent a l’Hospital Casa de Caritat. Aquest concert, com ja és sabut, l’ofereix el Conservatori de Música a l’esmentada entitat benèfica, portant-hi el seu «Petit Agrupament Orquestral» compost dels seus alumnes més joves, dirigits pel professor En Ferran Pérez Prió.

El concert començarà a les deu en punt del matí, i hi són  convidats els protectors de l’Hospital i socis del Conservatori.

RÀDIO FÉMINA.

EI número a radiar demà a tres quarts de dues de la tarda del suplement femení de «L’Antena» des del micròfon de Ràdio Terrassa, contindrà et següent sumari:

El fet de la setmana, per Carme Monturiol. Siluetes femenines; Josephine Kutchinson, per Fina Stivill. Els dictats de la moda, per Maria Antònia. Consells per les mares: Com ha d'ésser assistit el nen malalt, pel Dr. Joan Paulis, Director de l'Escola de Puericultura de Terrassa. Màximes educatives i coneixements útils per Antolina Boada.

LA JOVENTUT D’E. R. I EL SEU ACTE D’AQUEST VESPRE.

Advertim als lectors i socis de «Fraternitat Republicana» es fixin en l’anunci que va en aquesta edició, de l’acte cultural que aquest vespre celebra la Joventut d’E. R. Al teatre de la Casa del Poble, al qual hi són invitats.

CURSET SOBRE «ECONOMIA POLITICA».

Aquest vespre  les deu en punt, comença al local del «P.O.U.M», (carrer de Sant Pere, 45,segon) el curset de sis lliçons organitzat per la delegació de la Joventut Comunista Ibèrica a càrrec de J. Oltra i Picó, sobre el tema «Economia Política».

Els restants dies del curset i els temes de cada lliçó han estat ja publicats des d’aquestes columnes.

La inscripció és lliure i per tant fins a l’hora de la lliçó podem inscriure’s tots els que els interessi al preu estipulat de 1’50 pessetes per tot el curs.

No hay comentarios: