lunes, 3 de febrero de 2020

L’Acció, dijous 7 de maig de 1.936 pàg. 2


L’ACCIDENT D’UN INFANT DE 6 ANYS.

El vailet de 6 anys, Sebastià Salvador, domiciliat a la Gran Via de Can Aurell, número 23, ahir a la tarda jugava al carrer amb altres companys seus.

Distret com estava amb el joc, baixà de la voravia en el moment que passava un carret d’un forner. El conductor del vehicle malgrat que es donà compte de la proximitat de l’infant, no pogué evitar que el carro li donés un fort cop. El vailet caigué i per verdadera casualitat no li passà una roda del vehicle per sobre.

De resultes del cop i de la caiguda, l’infant resultà amb diverses lesions i excoriacions en distintes parts del cos, afortunadament, però, totes elles de caràcter lleu. Les hi curaren al Dispensari.

NOTA DE L’ESCOLA MUNICIPAL DE CULTURA FEMENINA.

Per tal d’omplir els ensenyaments que ens donen en aquesta escola, ha estat organitzat a més del cicle de conferències una visita al Museu d’Art Modern i una altre a Sant Cugat del Vallès, les quals s’efectuaran dins l’última setmana del mes que som.

Recordem que la primera conferència serà donada diumenge vinent per en Lluis Soler, sobre el tema «Paisatges Catalans».

UN ANCIÀ EMBRIAC.

Ahir vespre, la guàrdia municipal nocturns detingué un ancià d’uns 61 anys, anomenat Francesc Martínez, domiciliat al carrer Salvador Seguí, 162, el qual fortament embriagat promogué un fort escàndol en plena via pública.

Aquest matí, un cop asserenat, ha estat posat en llibertat.

SERVEIS DE LA CREU ROJA.

Relació dels serveis prestats pel comitè local del cos de la Creu Roja, durant el passat mes d’abril.

Trasllat de malalts i ferits a l’Hospital de Sant Llàtzer, 11; Trasllat de cadàvers al dipòsit Judicial, 2; Auxiliats a la via pública, 3; Trasllat de malalts, de Terrassa a Barcelona, 4; ídem ídem de Barcelona a Terrassa, 1; Trasllat de malalts a la Clínica Mental de Sant Andreu, 2. Total 23 serveis.

CONCERT DEL «CONSERVATORI DE MÚSICA» A L’HOSPITAL CASA DE CARITAT.

El vinent diumenge, a les deu del matí, tindrà lloc en la sala d’actes de l’esmentada entitat benèfica terrassenca, un Concert que li ofereix el Conservatori de Música amb el seu «Petit Agrupament Orquestral», integrat per infants alumnes de les seves aules.

Aquest Concert serà dirigit pel Mestre. En Ferran Pérez Prió, que ha preparat acuradament els seus deixebles per a aquesta simpàtica festa, dirigida en especial als infants asilats.

No hay comentarios: