lunes, 17 de febrero de 2020

El Dia, edició dimarts 19 de maig de 1.936, pàg. 2


AIGUA.

Durant el dia d'ahir, caigué una important quantitat d'aigua dintre una zona ben àmplia, el qual, per a Terrassa, constitueix un esdeveniment.

El detall que a la tarda baixés en regulars proporcions a la riera de les Arenes, és de suposar que assenyalarà un bou auguri en el sentit que aquest estiu tindrem aigua, a Terrassa, si no sobrant almenys suficient per a esvair la penombra crítica que s’oferia a les nostres indústries i als ciutadans tots davant el seriós eixut que amenaçava.

SON SORPRESOS A RELLINARS UNS LLADRES EN UNA COOPERATIVA I EN VOLER FUGIR RESULTA UN D'ELLS GREUMENT FERIT.

Aquesta nit, alguns veïns de Rellinars s'han estranyat que en l'interior de l'edifici de la Cooperativa Obrera d'aquella localitat, s'hi sentissin sorolls i s'hi notés el cercle de llum que produeixen, característicament, les "lots'' de butxaca.

S'ha temut que hi haguessin penetrat lladres, i en fer soroll per tal de poder entrar, els lladres, perquè efectivament hi eren, en nombre de dos, han notat el soroll i saltant per una finestra per la qual havien entrat, han fugit a tota pressa.

Els veïns i els Mossos d'Esquadra, que han estat ràpidament avisats, han emprès la persecució dels fugitius, els quals han pres algun avantatge, motiu pel qual i davant el perill que poguessin escapar-se, s'han disparat diversos trets, alguns dels quals han encalçat el que anava més enrere, que ha caigut a terra, mentre l'altre ha pogut escapolir-se.

Al ferit, se li han practicat cures de primera intenció, però veient-se que el nombre de ferides oferia gravetat, se l'ha traslladat tot; seguit a la nostra ciutat al Dispensari Mèdic.

ASSEMBLEA PER A DEMÀ.

El Sindicat obrer de la Indústria Fabril i Tèxtil de la nostra ciutat, ha convocat por a demà. dimecres, una assemblea general d'obrers del ram, on el Cor dels Amics a les 10 del vespre.

Entre altres assumptes, es tractarà de l'ingrés del mencionat grup a la Unió local de Sindicats.

No hay comentarios: