martes, 18 de febrero de 2020

L’Acció, dimarts 19 de maig de 1.936 pàg. 2


INVITACIONS PER AL CONGRÉS JURÍDIC CATALÀ.

En aquesta Redacció dels subscriptors i amics unes quantes targes d’assistència al Congrés Jurídic Català que es celebra a Barcelona, Via Laietana, 32 i 34. Aquestes invitacions són vàlides per a tots els dies del Congrés, fins el 24 que es celebrarà la sessió de clausura.

ALS CREDITORS DEL BANC CATALÀ HIPOTECARI.

Ens assabenta l’Associació de Creditors del Banc Català Hipotecari que ha pres possessió de l’esmentat Banc, la Comissió nomenada per als efectes de complir el Conveni presentat per la mateixa i aprovat per aute del Jutjat.

Per aquest motiu es treballa enèrgicament per tal de poder posar en clar la veritable situació del Banc suspès, de tot el qual se’n donarà compte en una assemblea que tindrà lloc en aquesta ciutat, en data propera.

NOU SERVEI DE LA POLICIA.

Sabem de font segura que ahir a la tarda la policia local portà a terme altre importantíssim servei el resultat del qual avui ens veiem impossibilitats de publicar per raons de discreció.

Amb tot, podem dir que foren detinguts fora de Terrassa dos individus molt coneguts, que dies passats cometeren a la nostra ciutat un robatori que ascendia aproximadament a unes 1.000 pessetes.

Demà donarem els oportuns detalls d’aquest nou encert de la policia.

ELS CENSOS DE PROPIETARIS I CONREADORS.

En el despatx de la secretaria del nostre Ajuntament, està exposat al públic per a les reclamacions pertinents, els censos de propietaris i conreadors d’aquest terme municipal als efectes d’allò disposat per decret de la Generalitat de Catalunya, datat en el dia 27 del mes de març passat.

ASSEMBLEA DEL SINDICAT OBRER-FABRIL I TÈXTIL.

Han estat fixats uns pasquins, anunciant i invitant els associats del Sindicat Obrer del ram Fabril i Tèxtil, a una assemblea que es celebrarà al Cor «Els Amics», demà a les deu del vespre, en la qual es tractaran importantíssims assumptes d’interès pel Sindicat, entre ells l’ingrés del susdit organisme sindical a la Unió Local de Sindicats.

L’entrada a aquesta assemblea solament serà permesa a totes aquelles persones que presentin el carnet acreditatiu d’associat.

No hay comentarios: