martes, 3 de marzo de 2020

El Dia, edició dijous 28 de maig de 1.936, pàg. 2


Quarta campanya del "Segell Pro Infància'"' 1936 – 1937

Concurs de cartells

Primer.-.Aquest concurs té per objecte premiar un cartell anunciador de la IV Campanya Nacional del "Segell Pro Infància'', obra iniciada pel Departament de Sanitat i Assistència Social de la Generalitat de Calalunya, la que té per finalitat el vetllar per la salut dels infants de Calalunya i fent que les mares obreres puguin tenir els seus fillets degudament atesos en Guarderies, Preventoris, Sanatoris, etc.

Segon.—El cartell origina! caldrà que tingui 100 x 70 cms, ésser on sentit vertical i anar muntat en un bastidor.

Tercer.— Es concedeix llibertat de procediments, amb un màxim de quatre tintes.

Quart.—La llegenda del cartell serà: PRO INFANCIA: 1936.

Cinquè.—Els originals caldrà que es presentin sense signatura i amb un lema i s'acompanyarà a l'original un sobre tancat amb el lema a l'exterior i que contingui el nom i domicili de l'autor.

Sisè.— Els cartells podran ésser presentats fins a les 7 de la vetlla del dia 30 de juny propvinent a les Oficines del "Segell Pro Infància'', Palau de la Generalitat (baixos).

Setè.—El Jurat es farà públic per mitjà de la premsa abans de tancar-se el termini d'admissió.

Vuitè.-El fall del Jurat serà inapel·lable.

Novè.— Es concedirà un primer premi de 500 pessetes, un segon premi de 300 pessetes i un tercer premi de 200 pessetes, podent també ésser adquirits i d'acord amb els respectius autors, els originals que el Jurat indiqui.

Desè.— El concurs no es podrà declarar desori i els premis són indivisibles
.
Onzè.—Els cartells premiats que daran de propietat absoluta del '"Segell Pro Infància", amb el dret de reproducció en tols els procediments, grandàries i formes.

Dotzè.—Els cartells seran exposats en una de les Sales de les Galeries de Barcelona. El lloc i dics seran anunciats oportunament.

Tretzè.—-Acabada l'exposició, els concursants no recompensats hauran de retirar llurs treballs en el termini de 15 dies, entenent-se que si no ho fan, cedeixen llurs propietats al "Segell Pro Infància".

Catorzè.— El Segell Pro Infància no es fa responsable dels desperfectes que puguin sofrir els treballs dels concursants.

No hay comentarios: