jueves, 19 de marzo de 2020

El Dia, edició dimarts 9 de juny de 1.936, pàg. 3


RECAPTACIÓ DE CONTRIBUCIONS.

Demà, dimecres, acaba el període voluntari de Recaptació de la Contribució del segon trimestre d’enguany. Aquest trimestre es cobren els rebuts trimestrals, semestrals i anyals de Rústica i Urbana, i els trimestrals d'Industrial. L' Oficina recaptadora està instal·lada al carrer de Puignovell, 13.

A DISPOSICIÓ DEL JUTJAT.

Ha estat posat a disposició del Jutge local d'Instrucció, el jove Francesc Salvador Alcaraz, domiciliat al carrer Antoni Pius, al qual va ocupar-se-li un revòlver molt vell, pel qual no tenia el corresponent permís d'ús.

DESPRÈS D'UNA DENUNCIA.

Ran de la noticia que ahir donàvem sobre l'ordre de detenció contra Miquel Sellarès, sabem que no ha estat portada a cap la mateixa, seguint-se tan sols les diligències del cas.

AVIS ALS EXPORTADORS.

La Cambra Oficial de Comerç i Indústria d'aquesta ciutat fa públic per tal que arribi a coneixement dels exportadors inscrits al Registre Oficial d'Exportadors del núm. 3.001 al 5.000 inclusiu, que dins el termini de 10 dies a comptar del 8 del corrent, han de formular davant la Direcció General de Comerç i Política Aranzelària, declaració amb dades complementàries a la que feren en sol·licitar la inscripció a l'esmentat Registre, en compliment de la Circular del dit Departament, de 3 del corrent.

Els electors de la Cambra als quals afecta la Circular al·ludida, poden remetre a la mateixa la instància corresponent abans del dia 10 d'aquest mes, per la redacció de la qual a la Secretaria de l'esmentada Corporació se'ls instruirà degudament.

MÍTING DELS TREBALLADORS MERCANTILS, A L'ALEGRIA.

Aquesta nit, a los 10, tindrà lloc al Teatre Alegria, un gran míting sindical organitzat pel Front Únic de Treballadors Mercantils, per tal de donar compte de la tramitació de la Carta de Treball presentada a la patronal de Barcelona i l’ex-província.

Hi parlaran Pere Aznar, Juli Álvarez, Joan Vila, Francesc Olivé i Jordi Arquer.

No hay comentarios: