domingo, 1 de marzo de 2020

La Veu de Catalunya, 26 de maig de 1.936, pàg. 4


Dies enrere donàrem la noticia que a la Granvia de Sant Pere, quan el conegut Antoni Pérez (a) «El negret», es dirigia al seu domicili, dos individus varen emprendre’l i li dispararen dos trets al ventre. Resultà tan malferit, que pocs dies més tard moria a l’Hospital de la nostra ciutat.

Aquesta relació és la que «El negret» feu en tots els interrogatoris de la policia, però aquesta ha seguit les recerques per tal de posar en clar aquest fet que apareixia misteriós.

Per fi s’ha descobert que Pérez havia estat ferit per un vigilant en intentar cometre un robatori al despatx de la fàbrica del senyor Silvestre Romeu i Voltà, de Sabadell.

Cal consignar l’èxit que representa, per a la policia local, especialment per a l’agent senyor Parejo, a l’activitat del qual es deu l’aclariment d’aquest fet.

En ocasió de trobar-se a Terrassa el pintor Marsillach, el qual té oberta una magnífica exposició al casal dels artistes terrassencs, la tertúlia d’«Amics de les Arts» li oferirà un sopar de companyonia.

No hay comentarios: