miércoles, 11 de marzo de 2020

El Dia, edició dimecres 4 de juny de 1.936, pàg. 2 i 3


INGRESSAT A LA PRESÓ LOCAL.

Aquest matí i per ordre del Jutjat corresponent, ha ingressat a la presó local, Enric Tudó i Cots. ex-secretari del Consistori de Sant Cugat del Vallès, acusat de malversació de béns de l'esmentat Ajuntament.

INTERESSANT PER ALS ABONATS A LA COMPANYIA TELEFÒNICA.

Quan la Companyia Telefònica avisava la durada d'una conferència interurbana, l'abonat tenia la seguretat que no pagava més del que s'havia proposat gastar. Ara que la Companyia no avisa, sovinteja el cas, que a fi de mes hom queda desagradablement sorprès, per l'import crescut de les conferències tingudes, ja que quan excedeixen dels tres minuts malgrat sigui de pocs segons, hom ha de pagar per sis minuts.

A fi de controlar la durada de les conferències, han estat posats a la venda uns aparells-rellotges de sorra, sòlids i garantits, que determinen el temps transcorregut durant tres minuts, els que poden examinar-se en l’establiment de Materials Elèctrics de la casa Llongueras i Companyia.

EXCLUSIVA PER A TERRASSA:

R.J. LLONGUERAS ELIAS

Rambla d’Egara, 71, Telèfon, 1434.

ASSEMBLEA DE L'ASSOCIACIÓ D'EMPLEATS I TÈCNICS.

Aquesta nit, a les 10, l'Associació d'Empleats i Tècnics celebrarà una assemblea extraordinària en el seu local, en la qual, entre altres qüestions d'interès, es tractarà de l’ingrés de l'Associació a la C. N. T., cas d’acceptar-se la proposició que aquesta ha dirigit a l'A. d'E. i T.

CONFERENCIA PÚBLICA A L'A. D'E. I T.

Demà divendres, a les 10 de la vetlla, es celebrarà en el local de l'esmentada entitat, una conferència a càrrec del militant anarquista Garcia Oliver el qual dissertarà sobre el lema "Conveniència de la Unitat Sindical. Tàctiques a seguir per aconseguir-la". Aquesta és la segona conferència corresponent al Curset que ha organitzat la Comissió de Cultura d' aquesta entitat sobre aquest tema.

No hay comentarios: