sábado, 21 de marzo de 2020

El Dia, edició dimecres 10 de juny de 1.936, pàg. 2


ESCASSEDAT DE GASOLINA, A LA NOSTRA CIUTAT.

Degut a la vaga que venen sostenint els obrers de la C. A. M. P. S. A., de la capital, els assortidors de gasolina de tots els voltants, es resenteixen de la manca d'aquesta essència.
La nostra ciutat no ha escapat d'aquesta manca de benzina, tenint coneixement que fins ara són tres les fonts assortidores de la localitat que estan completament eixutes.

Es de desitjar una ràpida solució del conflicte que afecta la referida casa, car si prossegueix uns poquíssims dies més, el problema que es registrarà a la nostra ciutat, per tal de poder fer circular els cotxes, serà d'importància.

ROSSEND LLATES, AL C. C. R.

Sota el lema "Catalanisme i Governament", el conegut periodista, senyor Rossend Llates, donarà una conferència, demà dijous, a les 10 de la nit, al local del Centre Catalanista Republicà.

UNA CONFERÈNCIA INTERESSANT PER ALS PROPIETARIS AGRÍCOLES.

Organitzada per l'Associació de Propietaris Agrícoles, de la nostra ciutat i destinada als mateixos, el pròxim dissabte a l'hora i lloc que s'anunciarà oportunament, l'advocat senyor Sebastià Pasqual, Director de l'Oficina Jurídica de l’Institut .Agrícola de Sant Isidre, de Barcelona, donarà una conferència sobre el tema "Les lleis de contractes de conreus i les comissions arbitrals".

ES FEREIX TALLANT LLENYA.

Silvestre Batlló, que viu al carrer Pitàgores, 86, mentre s'entretenia aquest matí tallant llenya al seu domicili, ha tingut la desgràcia que un dels cops se li escapés la destral, que se li ha clavat a la cama dreta, causant-li una ferida incisa contusa, que li ha estat curada al Centre Mèdic.

ACCIDENT AUTOMOBILÍSTIC.

Ahir quan conduint un camió es dirigia cap a Sabadell, N'Andreu Sagalés, de 40 anys, domiciliat al Raval de Fermi Galan, a fi d'evitar una topada amb un altre camió que es dirigia a la nostra ciutat, va apartar-se vers el marge, bolcant el cotxe i causant com a resultat de l'accident, alguna lesió al mencionat Sagalés.

Traslladat al Centre Mèdic, el metge de torn li aprecià una ferida incisa contusa a la regió frontal esquerra, que li fou curada immediatament podent retornar al seu domicili seguidament.

DONA MOSSEGADA PER UN GOS.

A dos quarts de 6 de la tarda d'ahir, va personar-se al Centre Mèdic, Virtuts Martínez de 21 anys, domiciliada al carrer Ample, 114, que presentava una ferida, per mossegada de gos, al dit anular de la mà dreta.

Segons contà, fou escomesa per un ca a la via pública, que sense que ella podés evitar-ho va causar-li la mencionada lesió.

No hay comentarios: