sábado, 7 de marzo de 2020

Proa - 30/05/1936, Pàgina 1 de 4


E. R. C.

III CONGRËS NACIONAL ORDINARI

Vista la sol·licitud d'algunes comarcals del partit, demanant l'ajornament per uns dies a l’objecte d'enllestir definitivament les seves tasques de preparació del congrés, el Comitè Executiu Central acordà, en la seva darrera reunió, celebrar-lo els dies 6 i 7 de juny. El Congrés, com s'ha vingut anunciant, tindrà lloc a la casa del poble de Terrassa, amb el següent

Ordre del Congrés

I   Discurs d'obertura pel President del Comitè Executiu Central,
II  Lectura de la Memòria reglamentària i presentació d'Estat de Comptes. Elecció de Mesa.
III Doctrina, tàctica, disciplina i organització del Partit.
IV E. R. C, i el Front d'Esquerres de Catalunya.
V  E. R. C. i els partits polítics espanyols.
VI E. R. C. i els problemes econòmics, socials, agraris i culturals.
VII Proposicions reglamentàries.
VIII Elecció del Comitè Executiu Central.

Les CREDENCIALS DE DELEGATS, degudament avalades amb les SIGNATURES DEL PRESIDENT I SECRETARI i el SEGELL DE L'ENTITAT RESPECTIVA, podran presentar-se fins el dia 4 de juny, a les dotze de la nit, al nou local del Secretariat d'E. R. C, plaça de Francesc Macià, núm. 8 (entrada per carrer Tres Llits, 3). En aquestes credencials caldrà que es faci constar el NOMBRE DE SOCIS amb que compta actualment l'Entitat,

Les PROPOSICIONS REGLAMENTARIES a que fa referència l'apartat VII. de l'Ordre del Congres hauran d'ésser presentades, degudament avalades per l'Entitat, Secció, Comarcal o Federació respectiva, al local del Secretariat, abans esmentat, fins el dia 2 de juny, a les dotze de la nit.

Per contribuir a les despeses extraordinàries que ocasiona la celebració del Congrés, cada Entitat abonarà cinc pessetes pels cent primers socis o fracció. Les Entitats que passin de cent abonaran, a més a mes, una pesseta per cada 25 socis o fracció commutable per un vot. Cada Entitat podrà designar un delegat efectiu i un suplent, L'Entrada al Congres pels delegats serà mitjançant l'exhibició d'un carnet especial que els serà facilitat per la Secretaria General.

Per a l’accés al lloc destinat al públic serà rigorosament exigida la presentació d'unes invitacions especials que facilitarà la Secretaria General als Centres, d'acord amb la cabuda del local on se celebrarà el Congrés.

El C. E. C. d'E. R, C. espera que totes les Entitats cooperaran amb tot l’entusiasme al major èxit i eficàcia del Congrés.

Pel Comitè Executiu Central d'E. R, C.

El Secretari General,

M. ROURET CALLOL

No hay comentarios: