sábado, 28 de marzo de 2020

La Veu de Catalunya, 13 de juny de 1.936, pàg. 8


La policia practicà la detenció de significats elements del cos de redacció del diari local «Crónica Social».

Els detinguts són els senyors: Lluis Ventalló, Francesc Playá, Miquel Palomares, Josep Tapiolas i Josep Farràs.

Els motius de la detenció sembla que són l’haver propalat noves tendencioses.

S’han efectuat noves detencions i els noms dels detinguts no es coneixen.

Dintre la pulcra i popular col·lecció dels Quaderns Literaris. ha aparegut la novel·la «Amor i banderes», del nostre dilecte amic Joan Duch, la qual, en l’esmentada edició, es púbica en dos volums ben escaients.

Tingué lloc a l’Associació d’Empleats i Tècnics l’anunciada assemblea extraordinària per tal de tractar de la tramitació de les bases presentades.

En aquesta reunió, el president de l’entitat i que a la vegada ho fou de la mesa de discussió, detalla llargament totes les incidències que s’han succeït a partir de la presentació d’aquestes bases.

Després d’aquesta llarga explicació, es digué si la proposició de vaga que es presentava per al dia 18 del corrent mes, o sigui, el pròxim dijous, s’acceptava, cas de no ésser ben rebudes les bases que la dependència mercantil ha presentat.

Com sigui que els presents, que per cert no eren en gran nombre, es mostraren d’acord amb la proposició per unanimitat de votacions.

Aquest acord a la vegada que a la ciutat adoptat a gran nombre de ciutats veïnes, com Barcelona, Sabadell, Granollers i altres punts, que han presentat simultàniament el referit projecte de millores.

El Centre Excursionista va assistir al IV Rallye Internacional de clubs de Càmping que tingué lloc a Caldes de Montbui, amb l’aportació d’11 tendes de muntanya, amb 28 acampadors, ocupants el vuitè lloc de la llista d’entitats, col·locades per ordre d’aportacions de més importància.

No hay comentarios: