sábado, 21 de marzo de 2020

L’Acció, dimecres 10 de juny de 1.936 pàg. 2


ALTRE ATROPELLAMENT.

Ahir a la tarda quan traspassava el carrer Passeig 22 de Juliol, el jove de 23 anys, Ramon Coll, domiciliat al carrer Salmerón, 233, el cotxe núm 46.843 li donà una forta trompada fent-lo caure a terra.

Amb el mateix cotxe atropellador, el Coll fou traslladat al Dispensari, on el metge de torn li curà diverses contusions i erosions en diferents parts del cos.

LA VINGUDA D’UN CIRC.

Demà al vespre començarà les seves sessions a la nostra ciutat, el conegut circ eqüestre, «Olimpique Circus».

Aquest circ es dirigit pels germans Hervás, i en la sessió de demà serà presentada una funció a base de treballs de fascinació, els quals aniran a càrrec del professor Alba.

Sabem que aquest circ, últimament ha estat treballant a Sabadell on ha aconseguit grans èxits.

FALTA BENZINA.

Amb motiu d'haver-se declara! en vaga els obres de la CAMPSA, alguns dipòsits de benzina de la nostra ciutat han quedat completament seca del líquid imprescindible per a la mobilització de vehicles.

Per aquest motiu actualment són molts els propietaris de cotxes de la nostra ciutat que es veuen impossibilitats de fer us dels mateixos. Amb tot, sembla que això aviat serà arranjat doncs sabem que el conflicte dels susdits obrers ja quasi es troba solucionat.

MITING DEL FRONT UNIC DE LES ARTS GRAFIQUES.

Ahir a la nit, en una sala del carrer de Corts Catalanes, tingué lloc el míting sindical convocat pel Front Únic de les Arts Gràfiques de tot Catalunya.

Els reunits aprovaren les bases proposades i acordaren presentar ofici de vaga el dilluns vinent, en el cas que la patronal continuï en la mateixa disposició de l’actualitat de no voler pactar.

A l’acte hi concorregueren uns dos milers d’obrers del ram, entre els quals hi havia representacions de la major part de les ciutats de Catalunya. De Terrassa hi assistí una nombrosa comissió delegada pel Sindicat que ha d’anar a la lluita.

ESTELLADOR ACCIDENTAT.

Aquest matí, mentre estava estellant llenya, s'ha donat un fort cop a la cama dreta amb una destral, Silvestre Batlló, de 16 anys, domiciliat al carrer Pitàgores 86, produint-se una ferida incisa-contusa a la cama dreta, de la qual l'han assistit al Dispensari.

No hay comentarios: