lunes, 9 de marzo de 2020

La Veu de Catalunya, 2 de juny de 1.936, pàg. 16


Ha celebrat la seva reunió anual l’Associació de la Premsa per tal de procedir a la renovació reglamentària de la seva Junta Directiva.

Per unanimitat s’acordà la continuació de la que fins ara ha exercit, que es la següent:

President, Àlvar Vinyals; vicepresident, Samuel Morera; tresorer, Nicolau Talló; comptador, Salvador Salvatella, vocals, Josep Puig Arnaus i Miquel Palomares; bibliotecari, Miquel Grané; secretari, Baltasar Ragón i vicesecretari, Lluis Puig Casas.

Es feu constar en acta el sentiment de l’entitat pel traspàs dels socis Francesc Abad i Moltó i Josep Padrós i Prat, com també del qui fou fundador de l’Associació de la Premsa a Terrassa, Quintí López i Gómez (q. e. p. d.).

Aixecada la reunió es canviaren impressions sobre diversos aspectes i s’organitzà l’excursió anual de la susdita Associació, que enguany tindrà lloc a Santa Fe del Montseny.

Després de les darreres pluges els resultats controlats als diferents pluviòmetres del Pantà de la Xuriguera i al de la Mina, han donat les següents dades:

Pluviòmetre del Pantà. Diumenge 13’50 litres per metre quadrat; dimarts, 43’50 litres i dimecres, 32’50 litres. Total, 89’50 litres.

Pluviòmetre de la Mina Pública d’Aigües. Diumenge, 0 litres; dimarts, 26’20 litres i dimecres, 16’70 litres. Total 42’90 litres.

Com pot constatar-se molt bé, els esmentats resultats posen ben de manifest que en les muntanyes veïnes, ha plogut amb el doble d’intensitat que a la nostra ciutat.

No hay comentarios: